reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@ewelinanice nie martw się doczekasz się pięknego widoku :) reszcie dziewczyn również gratuluję dzieciaczkow:) ja dopiero w piątek idę pooglądać dopiero. Coś mnie w kościach łamie:/ mam kabaret i gardło boli. tylko patrzeć kiedy gorączka:/
@gabrika tylko zazdrościć takiej szefowej bo ja swoją to bym udusila :/

reklama
Cześć:)
już po wizycie (na fundusz )
fasolinka ma się dobrze i ma już 1,23cm serduszko bije :) uf jakoś boję się tego ósmego tygodnia, na szczęście niedługo się skończy..
dostałam skierowanie na badania i o to mi chodziło :)
ja mam również wysokie tsh (miesiąc temu było 3,2) ale biorę cały czas euthyrox i teraz się okaże czy spadło..

Kurcze ale te wasze Fasolki duze.... Mam nadzieje ze w czwartek tez mi powiedza ze slicznie urosla moja Fasolinka;-)

Moja cora dostala skierowanie na wszystkie badania najprawdopodobniej nie obedzie sie bez tego zabiegu...:-(

Ktos pisal ze synek dusil sie w nocy od przerosnietych migdalow i u nas jest to samo jakas masakra...
Bylam dzisiaj u tesciowej od tak spontanik i mloda sie wygadala ze bedzie dzidzius na co tesciowa podsumowala to w ten sposob ze juz ostatnio miala sie pytac czy cos nie jest na rzeczy bo oczy mi blyszcza hehe no kobieta kobiete odrazu wyczuje ;-)

Cześć:)
już po wizycie (na fundusz )
fasolinka ma się dobrze i ma już 1,23cm serduszko bije :) uf jakoś boję się tego ósmego tygodnia, na szczęście niedługo się skończy..
dostałam skierowanie na badania i o to mi chodziło :)
ja mam również wysokie tsh (miesiąc temu było 3,2) ale biorę cały czas euthyrox i teraz się okaże czy spadło..

Ekstra :) masz zdjecie?

Ja trochę Ogarnelam i mam chwile dla siebie.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Bezkonserwantow tez myslalam o takich zdjęciach, ale narazie mi koncepcji brak, a dobrze by bylo juz zaczac robic, bo w koncu juz 8 tydzien leci.. :D

@ludek0288 wiem dobrze co czujesz, ja tak samo sie boje tego tygodnia. Chociaz tlumacze sobie, ze tamta ciąża jak obumarla to przy mierzeniu zarodek mial 3 mm, więc musiał obumrzec kolo 6-7tygodnia, a teraz skoro widzialam zarodek, ktory mial 0,79cm to wierze, ze juz bedzie dobrze...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkie juz macie badania porobione a ja jescze nic... Mam poczucie ze szkoda im bylo dawac skierowania skoro juz tyle razy poronilam tak szybko... Ale najgorszy czas juz za mna (poronienia 6tydzien zazwyczaj) wg usg mam juz 7tydz i 1dzien... W czwartek bede sie upominac bo jak bylam w tamtym tygodniu to babka mi tlumaczyla ze nie jest moim lekarzem prowadzacym i ze ma tylko zalecenie sprawdzenia wielkosci zarodka i czy jest akcja serca... Yhhh jak ja nie lubie takiego czegos....

reklama
Wszystkie juz macie badania porobione a ja jescze nic... Mam poczucie ze szkoda im bylo dawac skierowania skoro juz tyle razy poronilam tak szybko... Ale najgorszy czas juz za mna (poronienia 6tydzien zazwyczaj) wg usg mam juz 7tydz i 1dzien... W czwartek bede sie upominac bo jak bylam w tamtym tygodniu to babka mi tlumaczyla ze nie jest moim lekarzem prowadzacym i ze ma tylko zalecenie sprawdzenia wielkosci zarodka i czy jest akcja serca... Yhhh jak ja nie lubie takiego czegos....

Ja jeszcze nie robiłam wszystkich badań :) co prawda dostałam już skierowania i na 12.04 chce mieć już wyniki.
Teraz nadania tarczycy robiłam na własna rękę.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry