reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie ja mdlosci od samego rana i tez jestem w przychodni ale z cora bo chyba znowu zapalenie krtani masakra jakas czy wasze dzieciaki mialy usuwany 3migdal? Bo zaczynam rozwazac te opcje... Mamy juz dreny w uszkach pozakladane wiec laryngolog nas doglada naokraglo i wlasnie kazal sie zastanowic nad tym migdalkiem....

Oczywiscie trzymqm kciuki za wszystkie wizytujace

reklama
No i oczywiście usg nie bylo. Dostalam tylko skierowanie na krew i mocz.
Dziewczyny, które są pod opieką endokrynologa jakie tsh macie? U mnie pod koniec lutego 0,665 i biorę letrox dawka 62.5. Nie ma szans na szybsze dostanie się do endo w.moim miescie i się zastanawiam co robić. Ale chyba przy takim poziomie tsh nie muszę już,natychmniast iść? W razie czego prywatnie pójdę :)

Ja idę jutro na badania. Mam min. Do zbadania tsh ft3 i ft4

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny, które są pod opieką endokrynologa jakie tsh macie? U mnie pod koniec lutego 0,665 i biorę letrox dawka 62.5. Nie ma szans na szybsze dostanie się do endo w.moim miescie i się zastanawiam co robić. Ale chyba przy takim poziomie tsh nie muszę już,natychmniast iść? W razie czego prywatnie pójdę :)

Ja właśnie jadę do endokrynologa i mam tak:
tsh 1,048
ft3 2,19
ft4 0,92

Zobaczymy, co dziś endo powie. Ja kompletnie się na tym nie znam.

@Anusiak1507 w ogóle pojęcia o tym nie mam, więc nie pomogę :(

Katia to powodzenia :) Ft4 mam 17.5... Ft3 niebadane. W poniedziałek mam usg tarczycy to sprobuje się wbić do endo chociaż zapytać co dalej :)

A ja czekam żeby powiedziec o ciąży w pracy aż serduszko zobaczę czyli po 7.04. W pierwszej ciąży powiedziałam po 13 tyg dopiero :p

I oczywiście l4 nie wzięłam. Myślę do końca wakacji pracować jak zdrowie pozwoli.

Anusiak jako dziecko walczylam non stop z angina z powodu przerosnietego 3 migdałka. Lekarka która mnie prowadzila nie była za jego usuwaniem i przez to pamiętam non stop po lekarzach mama ze mną jeździła i bardzo często badanie sluchu mi robili. Az w koncu w wieku 14 lat! mama powiedziała basta i poszłam na zabieg. Od tamtej pory jak ręką odjął.

Anusiak moj najstarszy syn miał usuwany 3 migdał i podcinane boczne. Musielismy die zdecydować bo te migdały tak urosly, ze doslownie dusił sie w nocy, był az spocony z wysiłku. Zrobilismy prywatnie bo panstwowo trzebaby bylo czekac az pol roku.

oar89n7312bz9t17.png

ciężarna może iść bez kolejki do specjalistów, Panie w rejestracji powinny to wiedzieć.

Wczoraj mój M miał urodziny i w końcu powiedział że zostanie ponownie tatą. Za jakiś czas dzwoni jego siostra z wieściami, M ma dwie siostry. I okazuje się, że wszystkie trzy jesteśmy ciąży :) z terminami na 6,9 i 10 listopad :laugh2:

reklama
ciężarna może iść bez kolejki do specjalistów, Panie w rejestracji powinny to wiedzieć.

Wczoraj mój M miał urodziny i w końcu powiedział że zostanie ponownie tatą. Za jakiś czas dzwoni jego siostra z wieściami, M ma dwie siostry. I okazuje się, że wszystkie trzy jesteśmy ciąży :) z terminami na 6,9 i 10 listopad :laugh2:

Ale faaaaaaajnie [emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry