reklama
Adrianna.em
Fanka BB :)
ewelinanice
To teraz moja cierpliwość i pokora zostaje wystawiona na próbę
Pęcherzyk jest, zarodek jest, akcja serca jest. Tylko serce bije bardzo powoli widziałam od razu zejest nie tak. Z synem kropeczka pulsowała bardzo wyrazie, a tutaj trzeba było się dokładnie przyjrzeć.
Z om to 6tc 6dn
Z usg 6tc 3dn
W poniedziałek kolejne usg.
Dziś co prawda wymiotowałam, ale oprócz tego nie mam objawów nie ma mdłości, wczoraj tez nie było.
Piersi bolą, ale nie wiem czy nie mniej
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ze spokojem nie denerwuj się bo to teraz niepotrzebne. Myśl pozytywnie poczekaj a będzie dobrze
ewelinanice
A wiecie moze czy szyjka powina byc wysoko? Caly czas mam nisko jak przed okresem. Pamietam ze w poprzednich ciazacg mialam wysoko, ze lekarz mial problem z dotkniecuem jej, ale to juz pod koniec ciazy bylo
moja jest raczej nisko
Carmen24l
Ja mam bardzo nisko, zamknieta i troszke tylko wykreconamoja jest raczej nisko
Carmen24l
Moze zostac nisko , najwazniejsze ze szczelnie zamknieta.Dzieki, czyli jest jeszcze czas na podejscie do gory
Ja pamietam jak na moim watku pisalan do dziewczyn z rykiem : szyjka zeszla , idzie okres [emoji22][emoji22] zawsze dzien przed okresem byla nisko.
Nast.dnia wepchnelam palucha i byla nagle wykrecona i sie zamknela ku mojemu zdziwieniu. Jeszcze wieksze zdziwienie bylo jak test byl pozytywny
reklama
Antonia2016
Wynik raczej dobry ale bardziej w tych pomiarach ważny jest przyrost np po 48h niż sama jej wartość :-)Dziewczyny beta w piątym tyg 1300 to mało?