reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Rewelacja... to troche razem przeszłyście :) fajnie mieć tak bliskie osoby :)

Robię dzisiaj fasolke po bretonsku! [emoji173]:laugh2: trzymajcie kciuki żeby wyszła, robię pierwszy raz :D
O jaaaaaa!! [emoji7] Jadę do ciebie mimo iż opierdzielilam talerz spaghetti!!!

0mlp3eea9ecaa9e9.png

reklama
Ale smakołyki.

Ja dziś bez smaczków. Trochę mi ciężko na żołądku.

Popołudniowa drzemka zaliczona.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

Dziewczyny,
Gdzieś się ulotnily moje objawy. Brzuch nic a nic nie boli, a okres powinnam dostać we wtorek. Jedynie piersi pobolewaja.to normalne???? Może ja i te 4 testy ciążowe sobie te ciąże uroiliśmy???? :szok:

Dziewczyny,
Gdzieś się ulotnily moje objawy. Brzuch nic a nic nie boli, a okres powinnam dostać we wtorek. Jedynie piersi pobolewaja.to normalne???? Może ja i te 4 testy ciążowe sobie te ciąże uroiliśmy???? :szok:

Objawy są codziennie o rożnym natężeniu.
Ja od dwoch dni nie odczuwam podbrzusza, ale piersi nocami bardzo bolą, odczuwam permanentne zmęczenie i dziś trochę mi niedobrze, choć ostatnie dni jadłam jak głupia.
Oczywiscie nie jesteśmy w stanie zagwarantować, ze na pewno jest wszystko ok, ale postaraj się nie denerwować.
Ciąża uczy pokory i cierpliwości. Trzeba po prostu cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
I ja trochę po spałam.

@89Katia jak tam zwiedzanie? Jutro masz wizytę? będę trzymac kciuki ✊✊✊

@akpuroks wydaje mi się że czasem jest tak że czegoś brakuje a może to też być zwykła zachcianka ciążowa.
Za mną już zanim dowiedziałam się o ciąży chodziły gołąbki a fasolka to już w ogóle :rolleyes2:

@LayDeeK hehe ja też sobie zadaje to pytanie :-D ale co jakiś czas czuję lekkie uklucie tam gdzie widziałam kropeczke i wmawiam sobie ze rośnie i wszystko jest dobrze. @89Katia ma racje, musimy cierpliwie czekać. Nic innego nam nie pozostaje... ja już bym chciała wtorek. Dobrze że jutro do pracy to czymś się zajmę i nie będę cały czas myśleć. ;)

Do góry