reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Musisz wejsc w swoj profil, dodac zdjecie do swojego albumu. Potem jak bedziesz pisala wiadomosc kliknac aparacik i wybrac to zdjecie z twojego albumu :)

A powiedz mi jak to slyszalas bicie serduszka? Bo ja i Kasia86 tylko widzialysmy pulsowanie zarodka. Ile twoje cudo ma mm?:*
Wyszlo wczoraj że wiek ciąży określany jest na 5t3. Zarodek ma 4mm.
Serduszko było słychać ale tylko chwilami i bardzo niewyraźnie jak doktorowa idealnie najechala na nie, a jka najechala chwilę było coś tam słychać jakby bicie ze szmerami i urywało- pulsowanie też widziałam .

34bw9jcguwzxcr2u.png

Dziewczyny kurcze no nie wiem jak wstawić fote jak najeźdźcami na ten trójkącik co Kasia pisała to wyskakują mi informacje o aplikacji.. a jak wejść w album na swoim profilu bb?

34bw9jcguwzxcr2u.png

Dziewczyny, a w którym tygodniu byłyście u lekarza i widziałyście to pulsujące serduszko?
Ja byłam w 5tydzień 1 dzień zarodek był troszkę ponad 2 mm i pikało serduszko. Z tym, że owulację miałam sporo wcześniej.

Najedź na swój nick u góry po prawej stronie, potem -> twoja strona profilowa. Tam masz zakładkę albumy. dodaj tam zdjęcie i zatwierdz. Potem normalnie wejdź tutaj na konwersację i w wiadomosci kliknij aparacik i wybierz zdjęcie :)

Ja byłam w 5tydzień 1 dzień zarodek był troszkę ponad 2 mm i pikało serduszko. Z tym, że owulację miałam sporo wcześniej.

Najedź na swój nick u góry po prawej stronie, potem -> twoja strona profilowa. Tam masz zakładkę albumy. dodaj tam zdjęcie i zatwierdz. Potem normalnie wejdź tutaj na konwersację i w wiadomosci kliknij aparacik i wybierz zdjęcie :)

Ja byłam na początku 5t i jeszcze nic nie słyszałam :-( widziałam tylko pęcherzyk

Hej,
Ja mam straszne kłucia po prawej stronie. Do tego straszna senność. Poza tym żadnych innych objawów.
Ja pracodawcy powiek szybko, bo zaraz po wizycie u lekarza. Ale to dlatego że chce szybko iść na L4. Pracuje w sądzie. Codziennie dzwigam tony akt. Schylam się, komputer itp. Dziękuję za to :p

reklama
Do góry