reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A śnił.mi.sie poród dzis!!! Ze rodzilam naturalnie że prawie nie bolało i że dziewczynka - poród.odnoeral przystojny lekarz [emoji12] [emoji13]

34bw9jcguwzxcr2u.png

reklama
Hejka!

@Karolka2106 nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć :) może @gosjulka85 coś podpowie, bo jej tez się udało wstawić szwaczek :) powodzenia na wizycie!!!!

@sylwiaq90 jeden pęcherzyk? Ale jak to :D. Nie No żarcik! Super, ze dzidziuś się rozwija!
A lekarz jakoś wytłumaczył tak duże stężenie beta hcg?

Ja dziś spałam jak kamień od 20:30...

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

Kombinowałam z suwaczkiem ale nie mogę go wstawić :(
@89Katia próbowałam tak jak mi pisałaś ale chyba coś robię źle :(

Wiecie że mam takie mini mdłości z rana :p
Musisz wejść w sygnaturę zaznaczyć własną skopiowany link pod.suwacxkiem.skopiowac i wkleić w wolne.miejsce

Jeżdżę do niej bo jak.dla mnie jest the best!
Za.kazdym razem doatawlam od niej w poprzedniej ciąży, zdjęcie 3D dzidziusia gratis jedno albo dwa. Super babka można z nią o wszystkim pogadać.

34bw9jcguwzxcr2u.png

Uuuu... teraz widzę, ze te suwaczki na telefonie to stoją w miejscu i nie zmieniają dat... ja mam dziś 5tc 1dn

m3sxs65g2rqndmds.png

Synek [emoji170] 2014

Witam się i ja [emoji477]️

Dziś mam wolne ale mnóstwo spraw do załatwienia .... zaraz wychodzę z domu.
A nocka fatalna ... mój Maltan miał bezsenność i albo wył, żeby go wziąć na łóżko albo , jak już został wzięty z braku cierpliwości, łaził po mnie bo chciał się bawić ... No gorzej niż z dzieckiem ... Eh [emoji849]

Miłego dnia dziewczynki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry