reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

I po wizycie
Jest pecherzyk ciążowy 1,08 cm i w tym cialko zolte o sr. 4 mm. Pomylilam tyg. Dopiero jest to 5 tc. Troche zaluje ze tak szybko poszlam.
Ale najważniejsze że poszłas i że jest [emoji8]

34bw9jcguwzxcr2u.png

reklama
Możliwe, ja normalnie buzie mam jak pupcia niemowlaczka a w pierwszej ciąży miałam takie na policzkach krostki czerwone plamki.. teraz też się pojawiają.. hormony nic z tym nie rób po porodzie przejdzie [emoji8]

34bw9jcguwzxcr2u.png
Pewnie masz racje :) coś za bardzo zaczynam się czepiać [emoji14]

Napisałam do mojej gin czy 13.03. to dobra data na wizytę, czy może lepiej zmienić termin na czwartek 16.03. wole chyba jednak iść w takim terminie który mi da pewność że jest wszystko ok i zobaczę tez serduszko. Oba terminy mam zarezerwowane, wiec w razie czego któryś odwołam.

Oczywiście liczę ze odpisze ze 13.03. jest w sam raz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale napisaliście dziś dziewczyny [emoji3]

Ja kawa z mlekiem 1 dziennie ... uwielbiam [emoji477]️

@sylwkaq90 nie żałuj ... jest wszystko ok to najważniejsze [emoji4] niedługo znów odwiedzisz gina ...

Zrezygnowalam z kawy rozpuszczalnej już w pierwszej ciąży bo mi kupa zaleciala:D i się na inke przeżycilam ta rozpuszczalna a nie w torebkach i sobie teraz już chwałę bo zdrowa. Może nie stawia na nogi jakoś ale przywyklam już. herbaty pije jak piłam czyli ok 2 szkl dziennie. Jutro rano pierwsza wizyta :O

Powodzenia na wizycie ! [emoji110]️

Panna byłaś dzisiaj u lekarza na usg?

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro ma wizytę. Pierwotnie pomyliła dni.

A ja dziś ciężki aktywny dzień ... i wieczorem brzuch ciągnął :/ staram sie oszczędzać ale jak to robić aby nikt się nie domyślił ... bo ja niestety z tych mega aktywnych ciagle w biegu ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Po prostu sie troche zawiodlam, ale oczywiscie się cieszę :)
Czekam na wasze wizyty.
Bejb mowisz ze nie mozna jezdzic na rowerze? To przechlapane :p dopiero na jednej wycieczce bylismy :rofl2:
Jak mi sie nie chce wstawac...

reklama
Do góry