Strach to ja mam już w tym momencie.. Bo już mln ale.. Więc badanie da mi jasność z czym mam walczyć.. Oczywiste że się boję ale niestety bez tego nie dowiem się niczego.po zabiegu ok. Tylko strach o maleństwo żeby powikłań nie było.
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
@shaggy powodzenia kochana !!!
@Kaska_96 witaj i gratuluje ... cudnie jakby była parka [emoji6]
@Marika92 trzymam kciuki ... trzymaj się kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Witam nowe mamusie [emoji4]
Gratuluje udanych wizyty !
Jak Wy tyle będziecie pisać to ja dopóki nie pójdę na l4 to chyba nie dam rady [emoji33] ... zajmuje mi dobra ponad godzinę wieczorem aby Was nadrobić łobuzy [emoji12]
@Bea.ta witaj w klubie z cera ... chyba wiele nie możemy zrobić. Ja używam tych kosmetyków co zawsze a do tego jakiś krem przepisany przez dermatologa, bo zapalenia jakiegoś dostałam na brodzie :/
@ewka2 a dlaczego amniopunkcja ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Kaska_96 witaj i gratuluje ... cudnie jakby była parka [emoji6]
@Marika92 trzymam kciuki ... trzymaj się kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Witam nowe mamusie [emoji4]
Gratuluje udanych wizyty !
Jak Wy tyle będziecie pisać to ja dopóki nie pójdę na l4 to chyba nie dam rady [emoji33] ... zajmuje mi dobra ponad godzinę wieczorem aby Was nadrobić łobuzy [emoji12]
@Bea.ta witaj w klubie z cera ... chyba wiele nie możemy zrobić. Ja używam tych kosmetyków co zawsze a do tego jakiś krem przepisany przez dermatologa, bo zapalenia jakiegoś dostałam na brodzie :/
@ewka2 a dlaczego amniopunkcja ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ewelinanice
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Ja codziennie zaczynm juz swirowac i mislec czy ta moja gin sie nie pomylila hehe wogole to unosi mi sie codziennie i kurcze nic mnie nie boli nic nie ciagnie brzuch niby rosnie. Jutro zaczynam 15 tydzien... kiedy zacznie mnie laskotac....? Myslalam ze w 3 ciazy bedzie to szybcieh
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez w trzeciej i tez mnie nic nie laskocze. Zaczynam się bac srodowej wizyty u mojej gin.Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Ja codziennie zaczynm juz swirowac i mislec czy ta moja gin sie nie pomylila hehe wogole to unosi mi sie codziennie i kurcze nic mnie nie boli nic nie ciagnie brzuch niby rosnie. Jutro zaczynam 15 tydzien... kiedy zacznie mnie laskotac....? Myslalam ze w 3 ciazy bedzie to szybcieh
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie mam, zylaki odbytu robia sie od nacisku, dziecka a pozniej przy wysilku w porodzie naturalnym, chcac nie chcac sa to jedne z minusow ciazy@Mycha07 nie mam problemow z wyproznianiem raczej w druga strone:-) moze faktycznie cos yam sie dzieje. Dziekuje za informacje bede miec to na uwadze
Antonia2016
Mi chyba rybka już pływa :-) też 3ciążaDziewczyny gratuluje udanych wizyt. Ja codziennie zaczynm juz swirowac i mislec czy ta moja gin sie nie pomylila hehe wogole to unosi mi sie codziennie i kurcze nic mnie nie boli nic nie ciagnie brzuch niby rosnie. Jutro zaczynam 15 tydzien... kiedy zacznie mnie laskotac....? Myslalam ze w 3 ciazy bedzie to szybcieh
Mi tez syfi ma twarzy, plecach I ramionach od poczatku ciazy. Zazwyczaj nie mialam problemow z cera :/ uzywam te same kosmetyki, bo makeup obowiazkowo, a do nawilzania na noc organiczny 100% olejek araganowy
Ewelinanice ja mam podobnie, zadnych ciagniec I ruchow a mam 17tc do tego brzuch mi sie rozjachal
Ewelinanice ja mam podobnie, zadnych ciagniec I ruchow a mam 17tc do tego brzuch mi sie rozjachal
evli2
Hejka! My już po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia w normie. I nie pokazała nam się, nóżkami zakrywaSzczęśliwa, że wszystko dobrze.
Co do cery to u mnie najpierw sie pogorszyla a potem poprawila, a teraz znowu bez szalu.
Jak umyje i nakremuje to mnie piecze i czuje jakbym sie poparzyla, do tego jest cala czerwona. Nawet po bambino tak mam, juz nie wiem czym sie smarowac
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak umyje i nakremuje to mnie piecze i czuje jakbym sie poparzyla, do tego jest cala czerwona. Nawet po bambino tak mam, juz nie wiem czym sie smarowac
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja próbowałam robić maseczkę z drozdzy, robiłam peeling z płatków owsianych moze troche było poprawy ale ostatnio to zaniedbałam bo słabo sie czułam ... do smarowania buzi podrażnionej moge polecić albo olej kokosowy albo masło Shea. Gdzies czytałam o przemywaniu buzi rumiankiem ... trzeba to przeczekać chyba :/ ja bez makijażu sie nie ruszam :/