reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

po zabiegu ok. Tylko strach o maleństwo żeby powikłań nie było.
Strach to ja mam już w tym momencie.. Bo już mln ale.. Więc badanie da mi jasność z czym mam walczyć.. Oczywiste że się boję ale niestety bez tego nie dowiem się niczego.

3jgxxzkrnx7xmkcx.png

reklama
@shaggy powodzenia kochana !!!

@Kaska_96 witaj i gratuluje ... cudnie jakby była parka [emoji6]

@Marika92 trzymam kciuki ... trzymaj się kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Witam nowe mamusie [emoji4]

Gratuluje udanych wizyty !

Jak Wy tyle będziecie pisać to ja dopóki nie pójdę na l4 to chyba nie dam rady [emoji33] ... zajmuje mi dobra ponad godzinę wieczorem aby Was nadrobić łobuzy [emoji12]

@Bea.ta witaj w klubie z cera ... chyba wiele nie możemy zrobić. Ja używam tych kosmetyków co zawsze a do tego jakiś krem przepisany przez dermatologa, bo zapalenia jakiegoś dostałam na brodzie :/

@ewka2 a dlaczego amniopunkcja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Ja codziennie zaczynm juz swirowac i mislec czy ta moja gin sie nie pomylila hehe wogole to unosi mi sie codziennie i kurcze nic mnie nie boli nic nie ciagnie brzuch niby rosnie. Jutro zaczynam 15 tydzien... kiedy zacznie mnie laskotac....? Myslalam ze w 3 ciazy bedzie to szybcieh

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Ja codziennie zaczynm juz swirowac i mislec czy ta moja gin sie nie pomylila hehe wogole to unosi mi sie codziennie i kurcze nic mnie nie boli nic nie ciagnie brzuch niby rosnie. Jutro zaczynam 15 tydzien... kiedy zacznie mnie laskotac....? Myslalam ze w 3 ciazy bedzie to szybcieh

Ja tez w trzeciej i tez mnie nic nie laskocze. Zaczynam się bac srodowej wizyty u mojej gin.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi chyba rybka już pływa :-) też 3ciąża

xnw40tc7sy506vxn.png

Mi tez syfi ma twarzy, plecach I ramionach od poczatku ciazy. Zazwyczaj nie mialam problemow z cera :/ uzywam te same kosmetyki, bo makeup obowiazkowo, a do nawilzania na noc organiczny 100% olejek araganowy :D

Ewelinanice ja mam podobnie, zadnych ciagniec I ruchow a mam 17tc do tego brzuch mi sie rozjachal

Co do cery to u mnie najpierw sie pogorszyla a potem poprawila, a teraz znowu bez szalu.
Jak umyje i nakremuje to mnie piecze i czuje jakbym sie poparzyla, do tego jest cala czerwona. Nawet po bambino tak mam, juz nie wiem czym sie smarowac :( :(

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja próbowałam robić maseczkę z drozdzy, robiłam peeling z płatków owsianych moze troche było poprawy ale ostatnio to zaniedbałam bo słabo sie czułam ... do smarowania buzi podrażnionej moge polecić albo olej kokosowy albo masło Shea. Gdzies czytałam o przemywaniu buzi rumiankiem ... trzeba to przeczekać chyba :/ ja bez makijażu sie nie ruszam :/

Do góry