reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
Ta starsza tak bo chciala z nim w pike grac...mlodszej bylo obojetne...ale sie ucieszylyHe he to jest wiadomość dnia Serdecznie gratuluję! A dziewczynki też czekały na braciszka?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W szoku jestem co do zachowania pani w laboratorium. Ale najważniejsze że z maluszkiem wszystko dobrze.Ja niedawno co do domu wróciłam.
Wygląda na to że wszystko jest w porządku, przezierność 1,7 mm, serduszko 159 uderzeń na minutę (Pani dała nam nawet posłuchać), kość nosowa w porządku. Maluszek się obracał ciągle z plecków na brzuszek i nie łatwo było go pomierzyć. Ginekolog powiedziała że "na razie nie będzie mówić czy to chłopak bo mało co widać" . Gdybym Was mogła prosić o ocenę to bym była bardzo wdzięczna.
Trochę mi się nie podobała szorstkość tych kobiet, bo najpierw ginekolog zapytała mnie "czy tak sama z siebie robię te badania czy ktoś mi zlecił" (no to można jeszcze zrozumieć) no ale jak poszłam na badania krwi to ta druga do mnie "a wie pani że z tych wyników to różne rzeczy wychodzą i to nie daje 100% pewności? a jak dziecko okaże się chore to co usunie pani dziecko?!?" no dosłownie aż mnie zatkało... i odpowiedziałam że jakby coś miało być to zawsze też się można na tą chorobę przygotować, a ona mi na to że nie przygotuje się i dalej swoje i że to jest nabijanie kasy ale że jak już chcę no to proszę bardzo.
Aaa i teraz wyszło że to 13+1,a nie 12+1 więc szczerze mówiąc nie wiem już w jaki pomiar wierzyć.
Poniżej wklejam zdjęcia Maluszka i jeszcze raz proszę o ocenę. Nam się wydaje że jest fifolek.
Karolka2106
No naprawdę aż szkoda słów... byłam w szokuW szoku jestem co do zachowania pani w laboratorium. Ale najważniejsze że z maluszkiem wszystko dobrze.
Ja też liczę na tą równowagę w przyrodzie i czekam na dziewuszkę nawet zestaw różowych bodziaków zamówiłam, jak szaleć to szalećWow dziewczyny serdeczne gratulacje!
to skoro u Was tylu chłopów, to u mnie dla równowagi będzie druga córeczka ?
Ja tez mam dosyć tej pogody, jest ciągle szaro, czuje stałą irytację i najchętniej bym tylko siedziała i żarła :/
Mój D. dziś kupił mi poduszkę ciążowa fiki miki [emoji41] aż mnie zatkało bo w poprzedniej ciąży nie była mi w ogóle potrzebna więc teraz pewnie by było podobnie ale jak jest to niech będzie tym bardziej, że potem użyję ją do karmienia maluszka, stara straciła już swoje walory mój D. w ogóle czuje, że będzie chłopak i mówię mu, że pewnie dlatego kupił tą poduszkę niebieską a on nie, że niebieski to uniwersalny kolor [emoji23]
Tak więc u nas każdy wierzy w co chce a fasolinda ma nas w tyłku i się nie pokazuje, kolejne podejście 16 maja
Dziewczyny jeszcze raz gratuluję chłopaczków, szczególnie tym, które o nich marzyły!!!
Pogoda bez zmian - do dupy :/
@Karolka2106 zapomniałam pisać, te babska to powinny siedzieć w domu a nie zajmować się pacjentami grrr co do płci nie pomogę, bo ja nawet fifolka własnego syna nie widziałam kiedy lekarz mi go pokazywał [emoji23]
MarMo
Ja też mogę zrównoważyć chłopców córeczką
Córeczka to moje marzenie, ale najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był
Karolka ja ostatnio byłam u lekarza na nfz po skierowanie na powtorke grupy krwi w RCKiK (tak poleciły mi panie z laboratorium, bo podobno 200 zł kosztuje) i byłam przerażona traktowaniem pacjenta...położna dosłownie krzyczała po pacjentkach, a lekarz okazał się niemiłym gburem...przychodnia do ktorej chciałam chodzic prywatnie tez miała tak niemiłe i aroganckie położne (o wszystko problem i pretensje), że zrezygnowałam...teraz chodzę do lekarza u którego prowadziłam pierwszą ciążę.
Córeczka to moje marzenie, ale najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był
Karolka ja ostatnio byłam u lekarza na nfz po skierowanie na powtorke grupy krwi w RCKiK (tak poleciły mi panie z laboratorium, bo podobno 200 zł kosztuje) i byłam przerażona traktowaniem pacjenta...położna dosłownie krzyczała po pacjentkach, a lekarz okazał się niemiłym gburem...przychodnia do ktorej chciałam chodzic prywatnie tez miała tak niemiłe i aroganckie położne (o wszystko problem i pretensje), że zrezygnowałam...teraz chodzę do lekarza u którego prowadziłam pierwszą ciążę.
ewelinanice
Super wiesciDrogie Mamy!!
Z ogromna radoscia prezentuje wyniki genetycznego usg testu pappa...
Pan doktor dzis byl bardzo mily i oswiadczyl ze mam wyniki dla 18 latki
Przyznalam ze tak tez sie czuje Zobacz załącznik 805637
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama