reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

O matko, no nieźle [emoji32]
A mialam zamiar myc okna w tym tygodniu [emoji32]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej nie kusić losu

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Byłam na USG, ale nie było jeszcze serduszka... Pęcherzyk miał 14 mm, był zarodek, ale bez akcji serca. Wykrakałam sobie, że za wcześnie idę :D Kolejna wizyta za tydzień...

Za tydz na pewno już będzie wszystko ładnie widac :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@Emsi* powiedz mi proszę jak na iPhonie zacytować kilka wiadomości w jednym poście? :)

@Emsi* powiedz mi proszę jak na iPhonie zacytować kilka wiadomości w jednym poście? :)

Kochanie wybierz jeden i pojawi się ramka z wyborem opcji, wybierz 'wiecej' i tam multi cytat. Potem zaznaczaj dowoli posty a na koniec w prawym górnym rogu chmurki i pojawia się wszystkie. Po każdym QUOTE] wpisujesz komentarz.
Mam nadzieje, ze jakoś w miarę zrozumiale to opisałam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia
Wlasnie z telefonu robie bo lapek jest tak daleko...:-) to by byla misja wstac i go wlaczyc :-)
Próba multicytatu :)

Kochanie wybierz jeden i pojawi się ramka z wyborem opcji, wybierz 'wiecej' i tam multi cytat. Potem zaznaczaj dowoli posty a na koniec w prawym górnym rogu chmurki i pojawia się wszystkie. Po każdym QUOTE] wpisujesz komentarz.
Mam nadzieje, ze jakoś w miarę zrozumiale to opisałam [emoji12]
Próba mulicytatu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja wypiłam szklankę coli i już mi lepiej.
Dziś odkryłam u swojej dwulatki ciemieniuche. W szoku jestem, bo jako niemowlak nie miała, a teraz ma. Podobno mam smarować oliwka i później wyczesywać tak????
Moja miała jak miała roczek. Kupiłam specyfik w rossmanie i szybko przeszło. Trzeba wcierac, zostawić i wyczesywac

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Do góry