reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja na placu zabaw widziałam dziś fajny. Biało szary i to mój faworyt póki co ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cosatto. Tak sie zwie...

Ja nie mam pomyslu co do tego sprzetu... Znajac mnie dlugo spacerowka nie pojezdze i bede chciala kupic jakas laske zeby latwiej do tramwaju czy cos... Macie jakies marki na ktorych warto zawiesic oko?

Podoba mi sie jeszcze ABC Design tec3

Mąż teraz poszedł. Ja odpoczywam :)

W nocy mam ciężko. Właśnie budzę na się siku, picie, za gorąco, nie moge się ułożyć itp. A później nie śpię dwie godziny :/

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
W nocy faktycznie krece sie, najlepiej mi sie spi samej w południe ;) a co do wózka boje sie jeszcze o tym myślę zeby nie zapeszac. Z ogladaniem i analiza rynku poczekam do 2 trymestru ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja mam x-landera xt i dodatkowo lekką spacerówkę na podróże :) nic nowego nie kupuję ;)

Też dziś zaliczyłam lody, śmietankowego świderka, mniami :D

I ja się melduję po wizycie, całe 1,28cm szczęścia, termin z OM 3 listopada a z USG 9 listopada i ten jest bardziej wiarygodny :) serduszko bije! Juuupi :)
1490718396-aaaaaa.jpeg

@itucha super gratki

Aa dziewczynki czy was tez tak boli głowa? Przed ciaza mialam migrene. Puki co glowa lekko mnie pobolewala ale bylo do zniesienia ale dzis to juz przesada. Jak wy sobie radzicie w takiej sytuacji?

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
ja właśnie po drzemce :) takie ładne słoneczko było ale totalnie nie miałam siły wstać :p

Majeczka85 nieśmiało oglądam wózki i cały sprzęt ale też się boję żeby nie zapeszyć..

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem poduszki ciążowej. Słyszałam, że o wiele lepiej się śpi. Moje piersi są tak bolesne, że nie mogę spać na brzuchu- a inaczej nie umiem ;( pomyślałam, że może będzie łatwiej z taka poduchą :p Macie takie? Co myślicie?

Do góry