reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Cosatto. Tak sie zwie...
Ja nie mam pomyslu co do tego sprzetu... Znajac mnie dlugo spacerowka nie pojezdze i bede chciala kupic jakas laske zeby latwiej do tramwaju czy cos... Macie jakies marki na ktorych warto zawiesic oko?
Podoba mi sie jeszcze ABC Design tec3
Ja nie mam pomyslu co do tego sprzetu... Znajac mnie dlugo spacerowka nie pojezdze i bede chciala kupic jakas laske zeby latwiej do tramwaju czy cos... Macie jakies marki na ktorych warto zawiesic oko?
Podoba mi sie jeszcze ABC Design tec3
To masz energię na te spacerki :-) ja chodzę jakby zamulona...
Mąż teraz poszedł. Ja odpoczywam
W nocy mam ciężko. Właśnie budzę na się siku, picie, za gorąco, nie moge się ułożyć itp. A później nie śpię dwie godziny :/
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Anusiak1507
Majeczka85
W nocy faktycznie krece sie, najlepiej mi sie spi samej w południe a co do wózka boje sie jeszcze o tym myślę zeby nie zapeszac. Z ogladaniem i analiza rynku poczekam do 2 trymestruMąż teraz poszedł. Ja odpoczywam
W nocy mam ciężko. Właśnie budzę na się siku, picie, za gorąco, nie moge się ułożyć itp. A później nie śpię dwie godziny :/
Ja mam x-landera xt i dodatkowo lekką spacerówkę na podróże nic nowego nie kupuję
Też dziś zaliczyłam lody, śmietankowego świderka, mniami
I ja się melduję po wizycie, całe 1,28cm szczęścia, termin z OM 3 listopada a z USG 9 listopada i ten jest bardziej wiarygodny serduszko bije! Juuupi
Też dziś zaliczyłam lody, śmietankowego świderka, mniami
I ja się melduję po wizycie, całe 1,28cm szczęścia, termin z OM 3 listopada a z USG 9 listopada i ten jest bardziej wiarygodny serduszko bije! Juuupi
Anusiak1507
Poogladac mozna :-) o zakupach bede myslec pozniej do tego czasu pewnie 10razy mi sie zmieni;-)
Majeczka85
@89Katia pozniej dojdzie zgaga i skurcze nog jeju to byly chyba moje najgorsze wspomnienia z ciazy
Ja akurat w życiu nie miałam zgagi i naprawdę nie potrafię sobie wyobrazić tego uczucia
Ciekawe czy teraz tez mnie ominie
reklama
hugins
ja właśnie po drzemce takie ładne słoneczko było ale totalnie nie miałam siły wstać
Majeczka85 nieśmiało oglądam wózki i cały sprzęt ale też się boję żeby nie zapeszyć..
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem poduszki ciążowej. Słyszałam, że o wiele lepiej się śpi. Moje piersi są tak bolesne, że nie mogę spać na brzuchu- a inaczej nie umiem ;( pomyślałam, że może będzie łatwiej z taka poduchą Macie takie? Co myślicie?
Majeczka85 nieśmiało oglądam wózki i cały sprzęt ale też się boję żeby nie zapeszyć..
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem poduszki ciążowej. Słyszałam, że o wiele lepiej się śpi. Moje piersi są tak bolesne, że nie mogę spać na brzuchu- a inaczej nie umiem ;( pomyślałam, że może będzie łatwiej z taka poduchą Macie takie? Co myślicie?