reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Aneta266 u mnie to dokładnie 5tydzień 3dzień więc to na prawdę dopiero początek akcji serca, ja nawet nie potrafiłam dojrzeć, że coś tam pulsuje :p W sumie nie powiedział konkretnie jakie tętno, ale mówił, że wszystko wygląda ładnie. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie będzie lepiej widoczne serduszko :)

Dziękuję kobietki za gratulacje :* :*

Ja byłam 5t4d i nie było serduszka :-( zaczyna mnie to martwić, choć lekarz powiedział, ze wszystko jest OK.... [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Bezkonserwantow dziękuję za gratulacje! ja byłam baaardzo zaskoczona jak lekarz wspomniał o akcji serca dzisiaj, liczyłam póki co na pęcherzyk. Myślę, że to duuuża zasługa sprzętu jaki jest w tej klinice, do której chodzę. Nic się nie martw i nie stresuj :* na pewno na następnej wizycie zobaczysz piękne serducho!

Nie ma co się martwić! Ciąża może być młodsza! Moja jest młodsza I tydzień temu dopiero był pęcherzyk znaleziony a nie było wcześniej nic.
Ja jak zrobiłam test chodziłam i się cieszyłam mąż wszedł do domu i już wiedział, że jestem w ciąży :).
Ogólnie u Nas wszyscy już wiedzą przez to, że byłam w szpitalu. Jakoś trzeba było to wytłumaczyć.

@Aneta266 u mnie to dokładnie 5tydzień 3dzień więc to na prawdę dopiero początek akcji serca, ja nawet nie potrafiłam dojrzeć, że coś tam pulsuje :p W sumie nie powiedział konkretnie jakie tętno, ale mówił, że wszystko wygląda ładnie. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie będzie lepiej widoczne serduszko :)

Dziękuję kobietki za gratulacje :* :*
Super wieści! Kochana fasolka<3
Mnie i @KaSia86 lekarz tez nie mierzył tętna dziecka.

Strasznie dawno się już nie odzywałam, a tu tyle nowości :) My idziemy w pon do lekarza, będzie wtedy 7t4d więc mamy nadzieję usłyszeć serduszko :) no i zapadnie decyzja czy możemy przylecieć do Polski na Święta, więc trzymajcie kciuki! Poza tym u nas jutro jest dzień ojca i kupiłam mojemu M. prezent, w ogóle się nie spodziewa, a ja nie mogę się doczekać aż zobaczę jego reakcję! [emoji7]

@Adrianna.em gratuluję serduszka! ❤:*
Przepraszam że się nie odzywałam ale wczoraj do wieczora w pracy a później jechaliśmy do polski do naszych rodziców, teraz jestem u rodziców Ł i sobie leżę bo oczywiście znowu mi się zachciało spać. :)
Dzisiaj na obiad jemy żeberka, ziemniaczki i kapustę kiszona, mniam. :D

Kochane ja już po wizycie!
Widziałam moją fasolkę! Pęcherzyk ciążowy z żywym płodem o crl 1,5mm i już widoczną akcją serca :) :) 6 tydzień :)
Uff, troche mi ulżyło :D

Cudowna wiadomość [emoji7] masz fotkę ?

Strasznie dawno się już nie odzywałam, a tu tyle nowości :) My idziemy w pon do lekarza, będzie wtedy 7t4d więc mamy nadzieję usłyszeć serduszko :) no i zapadnie decyzja czy możemy przylecieć do Polski na Święta, więc trzymajcie kciuki! Poza tym u nas jutro jest dzień ojca i kupiłam mojemu M. prezent, w ogóle się nie spodziewa, a ja nie mogę się doczekać aż zobaczę jego reakcję! [emoji7]

Daj znać jak M zareagował ... super pomysł ! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry