reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Tak discord i tyle
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
kasiap3
Rudiert ale śpi czy zasypia? Mój zasypia różnie, czasem przy cycka, czasem w 2ozku A czasem jak go ponosze. Śpi sam. Nie nauczyłam to zasypiają samemu, jakoś nie mogę się do tego przekonać, choć na pewno jest łatwiej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Klementinka
SylVWia znam to od straszaka, mial kolki przez dlugi czas. bywaly dni gdzie ryczal od 13 do 23 i nic nie pomagalo. a lekarze rece rozkladaja i nie potrafia pomoc.
Teraz dzieki Bogu Klarcia nie ma kolek, czasami marudzi troche jak jakies pierdki jej sie w brzuszku zawierusza
ja zaczelam pol godz na steperku, na razie efektow nie ma ale lepiej sie czuje. pod koniec miesiaca zaczynam tez gimnastyke miesni dna miednicy, tu w DE sa takie kursy po porodach a ze ja juz 3 przeszlam to musze podreperowac swoje miesnie
Klarcia sie jeszcze cale szczescie nie zaniosla ale jak chlopaki mi sie zanosili to lekko dmuchalam w twarz, pomaga.
co do kapieli to my kapiemy nawet co 3 dni. Klara ma strasznie sucha skore i lekarka tak poradzila, a do wody i tak lejemy oliwki zeby natluszczaly. wszystkie moje dzieci maja atopowe zapalenie skory, klarcia jeszcze nie ma wykwitow ale juz musimy uwazac i nawilzac. jak nie kapiemy to przemywamy woda z mydlem.
Teraz dzieki Bogu Klarcia nie ma kolek, czasami marudzi troche jak jakies pierdki jej sie w brzuszku zawierusza
moj tez na wygnaniu ale sam sie wygnal. Pracuje i chce sie wysypiac a ja z tym zmienianiem cyckow bym mu przeszkadzala, poza tym mam swiatelko nocne a on lubi spac w ciemnosciachMagda a mąż Gdzie? Na wygnaniu na kanapie? Mój sam się na kanapę sygnał bo stwierdził że się nie wysypia.
Dziewczyny A jak u was z ćwiczeniami? Robicie coś? Zamierzacie? Czy na razie nie myślicie o tym? Ja chce coś zacząć ale na jakieś wyjścia na ćwiczenia nie ma szans bo mój mąż wychodzi o i i wraca o 20. Po nocach mi się chodzić nie chce. Zainstalowałem dziś aplikację i chce robić dzień nie 10.000 kroków z wózkiem ale oczywiście przy odpowiedniej pogodzie. Poza tym myślałam o rowerku stacjonarnym. Do zrzucenia mam jeszcze 4 kg. Samo zejść nie chce więc trzeba jakoś sobie pomóc...
ja zaczelam pol godz na steperku, na razie efektow nie ma ale lepiej sie czuje. pod koniec miesiaca zaczynam tez gimnastyke miesni dna miednicy, tu w DE sa takie kursy po porodach a ze ja juz 3 przeszlam to musze podreperowac swoje miesnie
co to za dieta? czego musisz sie wystrzegac?Kasia ja mam do zzucenia 5kg ale samo spada. Muszę mieć dietę na wątrobę i samo idzie w dol
Przykre jak nie można pomoc. Ja to wtedy trochę jestem przerażona. Boje się ze cis się złego dzieje albo żeby się nie zanosił.
Klarcia sie jeszcze cale szczescie nie zaniosla ale jak chlopaki mi sie zanosili to lekko dmuchalam w twarz, pomaga.
co do kapieli to my kapiemy nawet co 3 dni. Klara ma strasznie sucha skore i lekarka tak poradzila, a do wody i tak lejemy oliwki zeby natluszczaly. wszystkie moje dzieci maja atopowe zapalenie skory, klarcia jeszcze nie ma wykwitow ale juz musimy uwazac i nawilzac. jak nie kapiemy to przemywamy woda z mydlem.
karolyn1987
Wiesz co ja jem zdrowo plus unikam smazonego i słodyczy. Lekkostrawnie ale bez przesady. Tak mi ta nowa gastro kazała
Klementinka
tez powinnam bo mam male kamienie zolciowe a to podobna dieta.
karolyn1987
No to tymbardziej. Ja mam diete ale jestem w trakcie wyjasniania przyczyn...
PannaMigotka92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, zabieracie swoje maluchy gdzieś do sklepów? Np w trakcie spaceru jakieś szybkie zakupy?
reklama
karolyn1987
Narazie nie