Karolyn GRATULUJĘ!!! Tak czułam, że jeszcze przed północą urodzisz. Super wiadomość! :-) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maluszka! :-)No to urodzilam o 22.17 faza parta 17 min
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No to urodzilam o 22.17 faza parta 17 min
Gratulację wszystkiego dobrego dla Was.
Ale Ci zazdroszczę
Izabella81
Fanka BB :)
Gratulacje Karolyn :-) odpoczywaj teraz i czekamy na więcej informacji :-)
pingwinek75
Gratulacje Karolyn! Pierwszy listopadowy chłopczyk urodzony po połowie października Pewnie wszystkie po cichu zazdrościmy, że to już po i tulisz maleństwo, ale nasze niech spokojnie czekają do swojego terminu
Widzę dziewczyny, że nie tylko ja nie mogę spać po nocach ;-) Karolyn pierwsza "ruszyła machinę" :-) a Wy jak się czujecie???
Ja chyba musze poważnie zabrać się za spakowanie torby i szykowanie ciuszków dla Małego, bo to widzę że nigdy nic nie wiadomo...
Ja chyba musze poważnie zabrać się za spakowanie torby i szykowanie ciuszków dla Małego, bo to widzę że nigdy nic nie wiadomo...
Ja dzisiaj mam wizytę, ciekawa jestem ile Malutka waży Wczoraj robiłam badania i wszystko wyszło ok. Dzisiaj jeszcze gbs.
Torba spakowana. Teraz zastanawiam się, która będzie następna
Wczoraj miałam dużo załatwień i dałam sobie strasznie w kość, ledwo wróciłam do domu, tak bolał mnie kręgosłup i pachwiny. Jakby któraś była zainteresowana to od dzisiaj w biedronce mają być jakieś rzeczy dla maluszków. Szału nie ma, ale może akurat któraś coś znajdzie
Torba spakowana. Teraz zastanawiam się, która będzie następna
Wczoraj miałam dużo załatwień i dałam sobie strasznie w kość, ledwo wróciłam do domu, tak bolał mnie kręgosłup i pachwiny. Jakby któraś była zainteresowana to od dzisiaj w biedronce mają być jakieś rzeczy dla maluszków. Szału nie ma, ale może akurat któraś coś znajdzie
karolyn1987
Hej kochane. Mały wazy 3280g i ma 53 cm
reklama
Gratuluje!! Niech Maly zdrowo rosnie a Tobie zycze szybkiego powrotu do sil!!Hej kochane. Mały wazy 3280g i ma 53 cm
Nasze malenstwa niech czekaja na swoje planowane terminy ja mam ponad miesiac jeszcze ale torbe spakuje,nie ma co!!