reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny mega ważna rzecz

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie tworzy się nasze forum zamknięte. W wiadomościach prywatnych do mnie proszę aby napisały te dziewczyny, które chcą mieć do niego dostęp. Oczywiście ja sama też robię taką roboczą listę, ale jest nas dużo i boję się, że mogłabym kogoś przeoczyć przez przypadek.
Sprawa jest pilna. :)

Jeśli do forum zamkniętego będą chciały dołączyć osoby, które praktycznie wcale lub wcale się nie udzielają to będę Was prosiła o zaakceptowanie takiej kandydatury.

Forum zamknięte ma być miejscem, gdzie czujemy sie komfortowo i bezpiecznie.
Dobrze juz pisze do ciebie;)
Uwazam ze powinien tez byc regulamin wewnatrz forumowy np.ze 3mies nie odzywania sie wykresla cie z klubu trzeba sie pokazac z twarzy albo usg;)itp.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U tego co zawsze.. Ja chodzę prywatnie ciągle

Nie szkoda mi pieniędzy.. Więc udało mi się dostać dziś do mojego, mówił że siedzi po,, turecku,, i na 90% dziewczynka ale potwierdzenie będzie po wynikach, w każdym razie ciut mi lepiej

3jgx3e3kabw7uupr.png
Gratuluje córy:)

Dobrze juz pisze do ciebie;)
Uwazam ze powinien tez byc regulamin wewnatrz forumowy np.ze 3mies nie odzywania sie wykresla cie z klubu trzeba sie pokazac z twarzy albo usg;)itp.

sorry ale ja cenie sobie prywatność wiec twarzy nie będę pokazywać, a co do usg nie każda dziewczyna korzysta tutaj z kompa inne tylko z komórki, a wiadomo na zdjęciu USG tez sa dane osobowe, ktoś jak ma ochotę to wstawi zdjęcie jak nie ma trzeba to uszanować.

Dziewczyny z dużymi piersiami, które mają już dzieciaki? Jak to wygląda po porodzie? Piersi później powiększają sie jeszcze bardziej, bo karmią? a potem zostają "flaczki"? czy udaje się zachować im w miarę normalny wygląd. Trochę się obawiam. Moja ciotka miała też dość duże piersi. Po porodzie nie mogła karmić dziecka, było w inkubatorze. Minęło juz 15 lat od tego czas, wtedy laktatory chyba nie były jeszcze tak powszechne. Z resztą nie wiem czemu nie walczyła o pokarm. W kazdym razie mleko się zasuszyło, a piersi wyglądają teraz kiepsko.

A ja mam B tak jak miałam tylko troszeczkę pełniejsze -.- myślałam, ze chociaż w ciąży mi urosną... także zazdroszczę .

Dziewczyny z dużymi piersiami, które mają już dzieciaki? Jak to wygląda po porodzie? Piersi później powiększają sie jeszcze bardziej, bo karmią? a potem zostają "flaczki"? czy udaje się zachować im w miarę normalny wygląd. Trochę się obawiam. Moja ciotka miała też dość duże piersi. Po porodzie nie mogła karmić dziecka, było w inkubatorze. Minęło juz 15 lat od tego czas, wtedy laktatory chyba nie były jeszcze tak powszechne. Z resztą nie wiem czemu nie walczyła o pokarm. W kazdym razie mleko się zasuszyło, a piersi wyglądają teraz kiepsko.
Czy ktoś zdecyduje się karmić krótko długo czy wogóle czy nie to piersi będą wyglądać tak samo po zakończeniu laktacji.. w czasie karmienia wiadomo że piersi zawsze są duże bo jest w nich mleko natomiast po całkowitym zakończeniu karmienia piersi mogą być mniejsze aniżeli przed ciążą

oar89n7312bz9t17.png

Kręcona mi sie wydaje ze to zależy od genów tak jak z rozstępami. I tyle. Ja miałam mały biust po ciazy jest większy śnie taki jak u dziewczyn :) a i tak mam wrażenie ze mam zwisy i tez znaczne myślec o zabiegu chociaż moj tego nie widzi ;)
A tak wogole używacie jakies kremy na ujędrnianie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry