reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Mi ginekolog mówiła ze na polowkowe mam się zapisać na 20tyd a najpóźniej na 22 tydzień

3jgx43r8ceekwbv1.png

Kurde mnie nic lekarz nie mowil o polowkowym, tylko wyznaczyl wizyte za miesiac czyli 21.06,wtedy to bedzie jakos 19+5 chyba, więc akurat na polowkowe. Ale sie zastanawiam czy jest sens isc jeszcze do innego sprawdzic, czy tylko u tego mojego zostać...
A czytalam gdzies ze najlepszy czas na polowkowe to miedzy 18 a 22 tyg.

Ostatnio narzekalam, ze nic tej ciazy nie czuje, nawet pachwin a kazdy niby powinien czuc, no to teraz mam. Od dwoch dni mnie pachwiny bolą.. w sumie tak pieką dziwnie :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Połówkowe najlepiej w 20-22tc, wszystko powinno być ładnie widać bo dziecko będzie już spore, wcześniej może być mniejsze i trudniej będzie go porządnie zwymiarować ;) ja idę 21+4 ale moje dziecko wychodzi zawsze młodsze niż z OM

U mnie słonecznie i ciepło ale upały po 30 st. to były u mnie parę dni temu, teraz lajcik :)

Kurde mnie nic lekarz nie mowil o polowkowym, tylko wyznaczyl wizyte za miesiac czyli 21.06,wtedy to bedzie jakos 19+5 chyba, więc akurat na polowkowe. Ale sie zastanawiam czy jest sens isc jeszcze do innego sprawdzic, czy tylko u tego mojego zostać...
A czytalam gdzies ze najlepszy czas na polowkowe to miedzy 18 a 22 tyg.

Ostatnio narzekalam, ze nic tej ciazy nie czuje, nawet pachwin a kazdy niby powinien czuc, no to teraz mam. Od dwoch dni mnie pachwiny bolą.. w sumie tak pieką dziwnie :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tak się pytam o to połówkowe bo moja nic mi jeszcze nie mówiła. Ale wizytę ma 6 czerwca więc jeszcze ma czas, tylko czy ja zdążę się zapisać. Zależy ile się czeka w przychodni przyszpitalnej.

U mnie będzie polowkowe jakoś N początku lipca. Też muszę się zapisać. Ciekawe czy doktorek potwierdzi płeć ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry