To trzymamy kciuki żeby to było w tym roku. A z czego się teraz bronisz, pokrewna branża?Jesli oddam praxe do 30 czerwca to obrone mam 5 lipca. Jak nie zdaze to obrona za rok :/ zmiany w regulaminie :/
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jakie cudo, chciałabym takie. Szkoda że to służy tak krótko. Ale jak ktoś ma maluchów w zbliżonym wieku to warto.Kupiłam używany, wymienie materac, pościel i myślę że zda egzamin
No ja mam 20.06Ja kupuje zwykle drewniane lozeczko do ktorego domontujemy kolka... Najwiekszy dylemat mam z wozkiem... Ale na to jest czas... 22.06 bede miala polowkowe... Ktos jescze w tym czasie bedzie mial polowkowe?
Kurde mnie nic lekarz nie mowil o polowkowym, tylko wyznaczyl wizyte za miesiac czyli 21.06,wtedy to bedzie jakos 19+5 chyba, więc akurat na polowkowe. Ale sie zastanawiam czy jest sens isc jeszcze do innego sprawdzic, czy tylko u tego mojego zostać...
A czytalam gdzies ze najlepszy czas na polowkowe to miedzy 18 a 22 tyg.
Ostatnio narzekalam, ze nic tej ciazy nie czuje, nawet pachwin a kazdy niby powinien czuc, no to teraz mam. Od dwoch dni mnie pachwiny bolą.. w sumie tak pieką dziwnie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio narzekalam, ze nic tej ciazy nie czuje, nawet pachwin a kazdy niby powinien czuc, no to teraz mam. Od dwoch dni mnie pachwiny bolą.. w sumie tak pieką dziwnie
Danielkowa
Fanka BB :)
ja mam połówkowe 23.06, tak mi ustalono, nie wiem ktory to tc
Połówkowe najlepiej w 20-22tc, wszystko powinno być ładnie widać bo dziecko będzie już spore, wcześniej może być mniejsze i trudniej będzie go porządnie zwymiarować ja idę 21+4 ale moje dziecko wychodzi zawsze młodsze niż z OM
U mnie słonecznie i ciepło ale upały po 30 st. to były u mnie parę dni temu, teraz lajcik
U mnie słonecznie i ciepło ale upały po 30 st. to były u mnie parę dni temu, teraz lajcik
Właśnie tak się pytam o to połówkowe bo moja nic mi jeszcze nie mówiła. Ale wizytę ma 6 czerwca więc jeszcze ma czas, tylko czy ja zdążę się zapisać. Zależy ile się czeka w przychodni przyszpitalnej.Kurde mnie nic lekarz nie mowil o polowkowym, tylko wyznaczyl wizyte za miesiac czyli 21.06,wtedy to bedzie jakos 19+5 chyba, więc akurat na polowkowe. Ale sie zastanawiam czy jest sens isc jeszcze do innego sprawdzic, czy tylko u tego mojego zostać...
reklama