reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki już po drugiej stronie brzuszka!

reklama
I jeszcze jeden listopadowy chłopczyk! Raduś urodził się 26 listopada, (2 tyg przed terminem) waga 2640/50 cm.
Pozdrawiam :-)

mój Krzysiu urodził się 20 list. 2007r. miał wagi 4100 i mierzył 58 cm.
było bardzo gorąco... jest szczęśliwa ...
jest to nasze drugie dziecko. pierwsze ma już 7 lat-KASIA
mój mąż jest jedynakiem- nie chciał drugiego dziecka, ale BÓG mnie wysłuchał
za to niech MU CHWAŁA!!!! ( na pierwsze dziecko musiałam się leczyć żeby zajść w ciąże).

mój Krzysiu urodził się 20 list. 2007r. miał wagi 4100 i mierzył 58 cm.
było bardzo gorąco... jest szczęśliwa ...
jest to nasze drugie dziecko. pierwsze ma już 7 lat-KASIA
mój mąż jest jedynakiem- nie chciał drugiego dziecka, ale BÓG mnie wysłuchał
za to niech MU CHWAŁA!!!! ( na pierwsze dziecko musiałam się leczyć żeby zajść w ciąże).

Gratuluje synka no i jednoczesnie drugiego dzidziusia:-)zapraszam na glowne forum Listopad 2007

witam !!!
mój Krzysiu ur. się 20 list. 2007r miał wagi 4100 i długość 58 cm
termin miałam na 9 list.
mialam poród wywoływany, nie było u mnie skurcxzów ani wody mi nie odeszły nic sie nie działo.
aż w końcu mąz sie zdenerwował: jak długo będziemy jeszcze czekać,. niech coś robią ci lekarze .
nie pomogły słowa , prosby
ale pomogła .........KOPERTA
i urodziłąm w ten sam dzien
nie wiem jak to u was było ale umnie się to tak przedstawiało

reklama
Do góry