reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

mój mąż ma naczyniaka płaskiego z tyłu głowy od urodzenia i mu nie znikł mnie powiedzieli , że to właśnie ewentualnie może się powiększać na ciałku te kropeczki, ale to nie jest jakieś szpęczące mąż ma i jakoś nie widzę w tym problemu ma znamie i zawsze go po nim rozpoznam gdyby co :-)

onnana naczyniak płaski jest płaski nie spotkałam się z odstającym może to co innego na pupce było niż główce wiem,że plama może się rozejść, ale czy urosnąć???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andrzelika ja się spotkałam z naczyniakiem tym odstającym u małej dziewczynki na twarzy, to okropnie wyglądało ale usunęli jej to operacyjnie ale taka plama została

to nie miałam pojęcia,że jest też taki odstający...płaski to pikuś nic takiego jak dla mnie, mąż ma nie jest to jakieś szpetne normalne tylko plamki, a i tak w tym najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe :)

My też dziś po szczepieniach.
Mały był dzielny, bo dostał 2 wkłucia (6w1 i Pneumokoki), do tego do picia rota.
Zaniósł się płaczem w trakcie szczepienia, ale po szybko zapomniał, oczywiście też dzięki cycusiowi.
Muszę się pochwalić, Artur pięknie przybiera na piersi, waży 4900g, 3 tyg.temu 3845g, także w ciągu 3 tyg.1 kg na +, a od urodzenia 2250 ! Mam nadzieję, że ładnie dziś prześpi noc po tych "atrakcjach".

My tez dzis po kolejnym szczepieniu młody zniosł to w miare ładnie bo był cały czas przy cycku:-Dza to teraz płacze cały czas....po pierwszej szczepionce spał chyba 8 godzin az dostałam zapalenia piersi.
Wazy łądnie 6kg i mierzy 61cm..

zazdroszczę wam dziewczyny, ja cały czas czekam aż dla małej katarek przejdzie :-( ale nie wiem kiedy to nastąpi, u mojej koleżanki w przychodnie to do wiosny w ogóle nie szczepią :szok: powiedzieli, że za dużo infekcji? dziwne?

My wczoraj byłysmy na bioderkach, na szczescie wszystko dobrze. Lekarz powiedział ze malenka szybko dojrzewa...

co do naczyniaków to Lenka ma na krzyżu z tyłu (podobny do mojego) i z tyłu przed karkiem.

reklama
Do góry