reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Hej, ja miałam histero pod narkozą i nie wpłynęło mi to na cykl. Może się stresowałaś zabiegiem i dlatego okres się przesunął?
O dziwo się naprawdę nie stresowałam. Wiedziałam, że jestem w naprawdę dobrych rękach. Operowała mnie znajoma pani doktor, a kolega anastezjolog nadzorowal. Pełen chill. Nie wiem już sama co się dzieje :(

Poza tym dziewczyny ja się z Wami zegnam, bo mój mąż nagle stwierdził że nie chce drugiego dziecka. Wszystkie badania i nadzieje poszły się rypac. Nawet nie wiem czy chce być dalej z tym człowiekiem.. Po tych miesiącach starań i nadzieji.. Także życzę Wam wszystkim powodzenia
Z moją tendencja do rozkmin to bym pewnie się zastanawiała jaki jest głębszy sens tego że nagle nie chcę ale może to były słowa w złości, chwilowy kaprys wiec przeprowadziłabym spokojną rozmowę 🤗

Z moją tendencja do rozkmin to bym pewnie się zastanawiała jaki jest głębszy sens tego że nagle nie chcę ale może to były słowa w złości, chwilowy kaprys wiec przeprowadziłabym spokojną rozmowę 🤗
Wcześniej tak robiliśmy, bo chwilowe kaprysy i zwatpienia bywają. Rozmowy też już były. Tak jak wcześniej napomknęłam, chodziliśmy na terapię. Tylko niestety chyba pozmienienialy nam się cele i priorytety w życiu. A jednostronnie niestety do niczego nie dojdziemy

reklama
Wcześniej tak robiliśmy, bo chwilowe kaprysy i zwatpienia bywają. Rozmowy też już były. Tak jak wcześniej napomknęłam, chodziliśmy na terapię. Tylko niestety chyba pozmienienialy nam się cele i priorytety w życiu. A jednostronnie niestety do niczego nie dojdziemy
Tak więc odpuściłabym puki co i skupiła się na małżeństwie. Sama nic nie zdziałasz skoro macie różne priorytety na ten czas. Powodzenia życzę ❤️

Do góry