reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
a ogólnie jak partner zaregował na to wszystko? Na pozytywną betę i teraz jak zrozumiał co się właściwie wydarzylo?
A partner na pozytywną betę w sumie nic nie powiedział, przytulił tylko i chyba musiał to przetworzyć, ale nie zdążył za bardzo.

A teraz to na zasadzie „zobaczysz, że będzie dobrze” i tego typu hasła.

Najpierw mów jak się czujesz, chyba że przegapiłam.
Ogólnie dobrze, wycięli mi tego polipa i jeszcze jakieś przerośnięte elementy endometrium. Jest stan zapalny w macicy, więc dostałam antybiotyk na 2 tygodnie. A teraz leżę, herbatka i chyba niedługo idę spać. Mąż nie pozwala mi nic robić 😅

A partner na pozytywną betę w sumie nic nie powiedział, przytulił tylko i chyba musiał to przetworzyć, ale nie zdążył za bardzo.

A teraz to na zasadzie „zobaczysz, że będzie dobrze” i tego typu hasła.
no ale też lepiej tak, niż wiesz. Skoro mówiłaś ostatnio, ze trochę zmienił zdanie, niż miałby być niezadowolony, bo wtedy w Twojej sytuacji też jego reakcje bolały by podwójnie. A jednak próbuje okazać jakieś wsparcie.

no ale też lepiej tak, niż wiesz. Skoro mówiłaś ostatnio, ze trochę zmienił zdanie, niż miałby być niezadowolony, bo wtedy w Twojej sytuacji też jego reakcje bolały by podwójnie. A jednak próbuje okazać jakieś wsparcie.
Tak tak. Nie było nie wiadomo jakiego entuzjazmu, ale przytulił i potem zachowywał się … normalnie. A teraz próbuje wspierać, absolutnie mu tego nie odejmuje.

Zobaczymy co będzie dalej, w kolejnym cyklu.

Pytanie czy w ogóle powinnaś mieć owu. Ja wiem, że u mnie jakiekolwiek bóle nie są powiązane z owulacja itd. w tym momencie
owulację mam. Jak badałam proga to jest. W tamtym cyklu byłam u gin i był pęcherzyk 20mm i progesteron potwierdził. Nie wiem co to było. Może wiesiołek powoduje te skurcze. Edit Ale to chyba nie owulacyjne bo w domu sprawdzałam i śluz nie jest typowo płodny

Ostatnia edycja:
reklama
@LadyCaro jak noc minęła? Dobrze się czujesz?
Mam pytanie do was. W październiku byłam pierwszy raz u nowego lekarza, na USG zobaczył 14cm pęcherzyk na prawym jajniku i 16 na drugim, później już nie sprawdzaliśmy. Teraz byłam u niego w 3 dc i na prawym jajniku był nadal 14cm pęcherzyk. Lekarz powiedział że to najpewniej ten sam, że być może to jakieś stare ciałko żółte. Miałyście kiedyś taką sytuację?

Ostatnia edycja:
Do góry