Calineczka92
Fanka BB :)
Tak betę i proga zróbna to wygląda rano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak betę i proga zróbna to wygląda rano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
dzisiaj? Hahahha. Jutro rano nasikam jeszcze.kurde, laska, jak ja trzymam kciuki za te betę! Będziesz jeszcze sikać?
Dziewczyny jesuuuu, jprdl.
Przed chwilą zrobiłam jeszcze dla pewności. 23 dc. Duch, cień cienia...sama nie wiem.
Jest cień! Leć na betęDziewczyny jesuuuu, jprdl.
Przed chwilą zrobiłam jeszcze dla pewności. 23 dc. Duch, cień cienia...sama nie wiem.
Nie wykluczam gonadotropin, lekarz też o nich mówił, gdyby laparo spełniło swoje zadanie, a cionsz się nie pojawił. Też jestem zaskoczona brakiem objawów owu przy stymulacji, tym bardziej, że USG było 18 dc, ale widzieliśmy na tym forum mnóstwo fizjologicznych nielogiczności 20 stycznia wiele się wyjaśni.Jasne, ze cykl bezowulacyjny się zdarza ale to przy normalnie funkcjonującym cyklu, przy stymulacji, gdzie do tej pory pecherzyki rosły a nagle przestały - ja się pierwszy raz spotykam z taką sytuacją, dlatego pytam co na to lekarz jest tu na forum kilka dziewczyn które dopiero na gonadotropinach zaczęły wartościowe owulacje i zaszły
Czekam jutro na wyniki bety i proga.na to wygląda rano wyrwę się na betę, potem w piątek. Proga też robić?
Myśle ze tak, ja również podczas tej owulacji odczuwałam podobny dyskomfortJa właśnie po seksiku. Wczoraj był pozytyw i chyyyyba dziś owu, boli mnie podbrzusze i bolało mnie jak mężu wchodził za głęboko, czy to może być z powodu owu ? Taki ogólny dyskomfort przez cały seks w sumie
Widać cień, moim zdaniem cionsz jak nic ile dni po owu?Dziewczyny jesuuuu, jprdl.
Tak tak tak !! Czekamy na wyniki bety i progaDziewczyny jesuuuu, jprdl.