Kylyyy1408
Fanka BB :)
Taaa to tez byłam jaKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa to tez byłam jaKtóraś z nas miała tak na pinku, że był jeden pozytywny i reszta już guzik i ciąży nie było
Gratulacje !Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
Ale mnie często tez wybrzusza… czy to nie ciąża ? No jak toŁapcie zasoby mojej pamięci w tel
Gratulacje!Mam wynik bety, jak na 5 dni przed @ i 10 dpo beta: 29,60, progesteron 23,52. Co uważacie?
To cionszJest szansa ... Mam od 2 tygodni pryszczo-obcego na samym środku brody i wybrzusza mnie za każdym razem jak coś zjem... Mam fart
Mnie wypryszczylo w tym cyklu tak ze strach w lustro patrzeć, a pol roku walczyłam z przebarwieniami po ostatnim wysypieJest szansa ... Mam od 2 tygodni pryszczo-obcego na samym środku brody i wybrzusza mnie za każdym razem jak coś zjem... Mam fart
To chyba taki jak mają słonice... Bo wybrzusza mnie od kilku dobrych latTo cionsz
Omg padłamBawcie się dobrze
Ja nigdy nie miałam problemów z pryszczami, ani w okresie dorastania ani później. Jak pojawiały mi się pryszcze to oznaczało owulację. Pryszczy nie miałam przez ostatnie 2 lata więc z tego ucieszyłam się jak nigdyMnie wypryszczylo w tym cyklu tak ze strach w lustro patrzeć, a pol roku walczyłam z przebarwieniami po ostatnim wysypie