reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Dziewczyny, gdzie najlepiej mierzyć temperaturę? Ma to znaczenie? Najlepiej rano o tej samej porze, prawda?
w pochwie, w odbycie lub w ustach. Zawsze w tym samym miejscu (w sensie jak np. w ustach, to w tym samym punkcie trzymac). Zawsze o tej samej porze (nie ma zmiluj, ze weekend), od razu po przebudzeniu, po przespaniu co najmniej 3-4h (spotkałam rózne wersje w roznych zrodlach) przed podniesieniem się z łóżka.

reklama
Nie mam dobrych wieści :(
Ogólnie pęcherzyk ciążowy jest bardzo malutki. Wygląda jakby ciąża miała 3-4 tydzień.
Pęcherzyk mierzy 0,33 cm, także chyba nici z tej ciąży.
Dokładnie wiem kiedy się kochaliśmy. W zasadzie mogło się wszystko przesunąć, mam nieregularne cykle. Ale nie brzmi to jakoś super 😥

Ogólnie pęcherzyk ciążowy jest bardzo malutki. Wygląda jakby ciąża miała 3-4 tydzień.
Dokładnie wiem kiedy się kochaliśmy. W zasadzie mogło się wszystko przesunąć, mam nieregularne cykle. Ale nie brzmi to jakoś super 😥
och, tak mi przykro. Przepraszam, nic nie rozumiem z tych danych, więc nie powiem nic mądrego, ale bardzo mi przykro, że ta wizyta nie przyniosła dobrych wieści. Czy dostałaś jakieś instrukcje od lekarza? Progesteron?

Tak bardzo mi przykro. Mogę napisać, że wiem co czujesz bo sama jestem po przejściach. Tulę mocno. Jestem z Tobą. Nie wiem co więcej napisać... Przytulam.

U mnie było podobnie wg om był 7t4d a wg usg około 5t sam pęcherzyk wiec sie nie martw .

Beta jest mała to i pęcherzyk mały. Kiedy miałaś owulacje wiesz?

Ogólnie istnieje szansa, że jest to późniejsza ciąża.
6,7,13 listopada się kochaliśmy. Tak to wyglądało w tym listopadzie.
Nie wiem kiedy miałam owulacje. Cykle mam nieregularne.
Nie chce sobie robić nadzieji.
Raczej te wyniki nie wróżą nic dobrego.

reklama
Ogólnie istnieje szansa, że jest to późniejsza ciąża.
6,7,13 listopada się kochaliśmy. Tak to wyglądało w tym listopadzie.
Nie wiem kiedy miałam owulacje. Cykle mam nieregularne.
Nie chce sobie robić nadzieji.
Raczej te wyniki nie wróżą nic dobrego.

Nie wiem jak dla mnie skoro nie znamy daty owulacji to nie ma powodu żeby coś przesadzać. Równie dobrze możesz być 2 tygodnie po owu więc ja po prostu poszłabym za 2 może 3 dni na kolejne usg. Wiem jakie to teraz trudne ale jedyne co możesz zrobić to czekać

Do góry