reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny, ja po wieczornej wizycie, już w łóżku. Nawet nadrobiłam. W sumie to mi smutno. Gin powiedziała, że endo chudziutkie, jajniki mocno już wygaszone, lewy coś tam jeszcze tylko udaje, więc na cuda nie ma co liczyć. Do tego porównała mój dzisiejszy obraz usg z tym przed 4 lat i twierdzi, że widzi ten sam problem. W 5 dniu cyklu (podobnie jak na kontrolach w klinice między 9-11 dc) płyn w macicy. Krwawienia już nie mam. Powiedziała, że mogę mieć permanentny stan zapalny, ale do wyleczenia antybiotykiem. Szkoda, że nie poszłam do niej wcześniej 😔Zasugerowała histereskopię z pobraniem komórek dc 138 (albo coś podobnego bo nie mam teraz karteczki przed gałami). Stwierdziła, że ten płyn może się gromadzić cały czas i mogło dojść do wypłukania zarodków 🤦🏼‍♀️
Już i tak po ptokach. Generalnie sugerowała, że skoro mamy już dziecko to ona machnęłaby ręką na dalsze starania, bo ciąża w tym wieku może mnie totalnie przeczołgać. Ale jeśli się zdecydujemy jeszcze na AZ albo AK to ta histereskopia musowo.
Pociechy tyle, że poza tym płynem w macicy wszystko ze mną dobrze.
Bardzo mi przykro 😔 podpisuje się pod wszystkimi słowami wsparcia dziewczyn. Jesteś super silna babka! Trzymaj się ciepło ❤️

reklama
A pro po sukienek świadkowych. Moja siostra była w tym roku moja świadkowa i miała najpiękniejsza sukienkę świata 😁✨ mogę wam fotkę pokazać.
Długa do ziemi. Ogólnie z tej strony co zamawiała wszystkie kiecki są mega
Mogę podesłać link
Proszę. 😁
Wesele w przyszłym roku także kieckę na poprawiny trza ogarnąć 🙈

Wiecie co trudno będzie dziś. On już spał od dwóch godzin twardym snem próbowałam była strasznie zła. Ale mi przeszło był seks od czterech dni codziennie jeden dzień przerwy wczoraj. Myślę że plemniki przetrwały jakieś 😅 może się udało. Dziś spróbujemy. Mierzyłam temperaturę nie spadła wzrosła w stosunku do dnia wczorajszego zrobię owulaka może jeszcze będzie wysoka wartość. Okaże się więc cykl myślę że mi się wydłuży bo mam dziś 22 DC. A miesiączkę dostawałam w 30 DC. Za ile dni mogę się testować 30.11 będzie za wcześnie?
Próbować możesz zawsze 😎 jak mówisz temperatura wysoka owulacja zawsze mogła się przesunąć wiec sex napewno nie zaszkodzi ❤️ a testuj najlepiej w dzień przewidywanej miesiączki. Jak nie wytrzymasz to możesz szybciej ale możesz dostać wyniki fałszywie ujemny

Dziewczyny właśnie stłukłam mój ukochany kubek 😫 przepołowił się 😢 wiecie czym można go skleić? Pić już z niego nie będę, ale chciałabym go zachować. To pamiątka z wycieczki, na której mój mąż mi się oświadczył 🤦
Byłam na pobraniu krwi. Jestem ciekawa jakie będę miała TSH 🤔
Jeśli nie chcesz go używać a ma tylko stać to chyba bym spróbowała kropelką.
Daj znac jak będą wyniki

reklama
Do góry