reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Będę sprzątać ten syf, który się nawarstwił odkąd wróciłam do pracy ;) I może uda mi się w końcu pograć na PS5 które kupiliśmy kilka dni temu 🙈🙈
Czyli robota tylko w domu.
Brakuje mi sobót kiedy luby pracował, a ja się relaksowałam, a w niedzielę było pragnie i sprzątanie i zakupy.

Wiem że to może normalne ale właśnie zaobserwowałam plamienia różowe będąc w toalecie 11dc czy to przed owulacja tak być może?

Czyli robota tylko w domu.
Brakuje mi sobót kiedy luby pracował, a ja się relaksowałam, a w niedzielę było pragnie i sprzątanie i zakupy.
Mi brakuje, żeby mnie stary porządnie wymasował 😅😅 Kiedyś nie byłoby z tym problemu, a teraz ciągle tylko albo zmęczeni, albo jego też coś boli... Ehh chyba się zestarzeliśmy

Ten cykl byl specyficzny, obrazilam sie na testy owulacyjne, stwierdzilam, ze seks co dwa dni tym razem bez sikania i sprawdzania czy jest pik czy nie. Seks w tym cyklu byl dwa ale razy a nie co dwa dni. W okolicach 9 listopada sie przeziebilam wiec starania poszly na drugi tor a potem infekcja intymna. Zero symptomów, normalny cykl. Nie mialam ochoty nawet sikac na testy rano bo nie liczylam na nic i nie chcialam sie dolowac ale z racji, ze czytam to forum i dziewczyny wrzucaja co jakis czas update to stwierdzilam wieczorem, ze zrobie ten ostatni co mi zostal i czekam na okres. Test wyszedl pozytywny, zadzwoniłam wiec na teleporade, zeby skonsultować czy moge stosowac nadal globulki. Wtedy przepisal mi lekarz bete i morfologie, ktore zrobilam dzisiaj rano. Z symptomow to czulam bardzo delikatny bol w brzuchu jak na okres i nawet mialam pisac mojemu mezowi, ze okres mi sie zbliza. Mysle, ze co kobieta i organizm to inaczej. :)
Jej ale fajnie! Czyli w którym dniu cyklu robiłaś test. Rano pierwszy sik czy jak? No ja te właśnie tak czułam ze mnie brzuch ciągnie. Śmiałam się nawet bo w myślach ooo chyba mi się jajeczko zagnieżdża 😂. A tak to jakoś tak inaczej się czuje. Ale bardzo możliwe ze to po prostu urojone objawy 🤦🏼😉
Ale Tobie gratuluje ❤️❤️

Właśnie ja nie jestem ladacznicą 😆 i nie wiem skąd to się wzięło też moje pierwsze skojarzenia podobne do Twoich😃 obym dostała dobry antybiotyk i ja i mąż który wybije to za pierwszym zamachem. A co lekarz mówił Ci o współżyciu po antybiotyku? Zakazał aż do drożności? Czy do powtórnego wymazu? Jestem ciekawa jak to wygląda w tym temacie.
Seks bez problemu 🙂 jak to powiedział "oboje dostajecie antybiotyk w tym samym czasie" 🙂 zalecał tylko zabezpieczenie, bo ja brałam antybiotyk jakoś od dni płodnych i lepiej w tym czasie nie zachodzić w ciążę. Po drożności natomiast już dostajesz bezpieczny antybiotyk i mi kazali wracać do domu i działać intensywnie 🙂

Jej ale fajnie! Czyli w którym dniu cyklu robiłaś test. Rano pierwszy sik czy jak? No ja te właśnie tak czułam ze mnie brzuch ciągnie. Śmiałam się nawet bo w myślach ooo chyba mi się jajeczko zagnieżdża 😂. A tak to jakoś tak inaczej się czuje. Ale bardzo możliwe ze to po prostu urojone objawy 🤦🏼😉
Ale Tobie gratuluje ❤️❤️
Test zrobiony wieczorem 24 dc, cykle mam w okolicach 27 dni. Bardzo dziękuję ❤️

I miałam już spać. I nagle sobie kilka osób o mnie przypomniało. Jestem ciekawa czy bezinteresownie czy szybko do sedna.

reklama
Do góry