reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

No właśnie jestem już tydzień po owulacji, dlatego bardziej mnie to martwi.
napewo się nie martw. Porozmawiaj z lekarzem. Ft4 rzeczywiście trochę niżej ale to nie jest jeszcze poziom by się martwić. Takie parametry to można nawet dieta poprawić

Gdyby doszło do ciąży to wtedy już na pewno leki ale tylko dlatego że w ciąży podobno TSH bardzo skacze

reklama
Ja już po wizycie. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo jednak idzie się tam w konkretnym celu i nie ma głupiej gadki w stylu "jest pani jeszcze młoda". U mnie większość uwagi zwróciła ku mojemu zdziwieniu moja pierwsza problemowa ciąża, więc muszę się zdiagnozować w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. Do zrobienia czynnik V-leiden i gen protrombiny. Dodatkowo histeroskopia + cd (i mam jakiś zapisek przypominający NIL albo NLL?). Laparoskopia, jeśli póki co nie myślimy o in vitro. U męża do zrobienia fragmentacja, HBA i MIOXSYS.

Mi na libido pomogła maca w tabletkach, mężowi też ale to był głupi pomysł 😂 bo to typ włoskiego ogiera 😂 mi libido spadło po urodzeniu dziecka i zawsze przy staraniach mam jakieś takie bloki w mózgu 🤷 cała moja perwersyjna strona wyjeżdża wtedy na wakacje 🙈 zdecydowanie nie kochamy się co drugi dzień (chyba, że w okresie płodnych ale wtedy mam zwiększone zapotrzebowanie i wychodzi nam to naturalnie co drugi, codziennie). Jak mamy trudniejsze okresy to też nikt się nie zmusza. Wolę opuścić cykl, niż wpływać negatywnie na naszą relację, bo seks na siłę działa odwrotnie i mnie osobiście odsuwa
Mam podobnie- w płodne libido większe, ale też bez szaleństwa 🙂 poza tym nawet lubię mojego typa, szkoda by mi było zepsuć te relacje z tego powodu, bo widzę jak o to łatwo ;)

Tak teraz patrzę na kalendarz i chyba za szybko się na testowanie zapisałam. Myślałam że owulka będzie koło 13-14 dc.
@Kitsune jakbyś mogła to przepiszesz mnie na 26.11? ❤️

Jescze to obliczyłam

Załączniki

• IMG_0132.jpeg
    IMG_0132.jpeg
    58,5 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry