Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz dealza gdzieś w okolicy to polecam tam kupić, 5 czy 7 zł chybaCzy ktoras z Was ma fajny tygodniowy organizer na suple który może polecić? Najchętniej taki z podziałką na rano/dzień, wieczór. Przyjmuje linki <3
No i tez zamówiłam od razu dobrałam likopen i olej z czarnuszki
ah te „oszczędności” ze smartemJa wzięłam do tego berberyne żeby do smarta doszło
Oby dał efekt.A tak serio to naprawdę zastanawia mnie ten magnez. Bo za dużo dziewczyn po nim zaszło, żeby to był tylko przypadek.
Mi to chyba nie wyglada na taki mocny pik na pewno dobre kreski zaciągnęło?O A ja właśnie pozazdrościłam sikania Kitsune I siknelam na owulaka i taka kreska Czyli albo był pik albo może być koło południa
Moim zdaniem to jednak czysty przypadek….A tak serio to naprawdę zastanawia mnie ten magnez. Bo za dużo dziewczyn po nim zaszło, żeby to był tylko przypadek.
Mi to chyba nie wyglada na taki mocny pik na pewno dobre kreski zaciągnęło?