reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
My mamy żelazko, które wyłącza się po jakimś czasie bezczynności, a i tak przed wyjściem z domu (gdy wcześniej używam żelazka), sprawdzam czy jest wyłączone 🤦‍♀️ Dobrze, że nie prasuje codziennie 😅
Ja też nie prasuje codziennie,,,,yhh tyle stresu.
Muszę też kupić takie żelazko.

Dlatego już nie prasuję, pod o się sterować 😅
Ja często się zastanawiam czy drzwi do domu zamknęłam. Raz koleżance dałam klucze i mówię jedź i zamknij bo zapomniałam. No na 100% nie zamknęłam jak rower wystawiałam. Ja rowerkiem bym nie zdążyła skoczyć w dwie strony więc ją autem wysłałam. Dostałam kopa w dupę bo było zamknięte.
Oczywiście było wyłączone.
Następnym razem zrobię zdjęcie..
Każdy się śmiał jak mówiłam, że po zakończonym prasowaniu robię zdjęcie żelazka w szafie, tam gdzie jego miejsce.
Tym razem zapomniałam i o tym
:D

O A ja właśnie pozazdrościłam sikania Kitsune 🤣 I siknelam na owulaka i taka kreska 😮 Czyli albo był pik albo może być koło południa 🤔

Załączniki

• b4918787-01a2-4b1b-a091-1a7b9c89693d.jpeg
    b4918787-01a2-4b1b-a091-1a7b9c89693d.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry