reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Jak się dziś czujesz?
Dziwnie, trochę jak w końcówce okresu. Prawie nic ze mnie nie leci 🤷 Myślę o tym co dalej. Czy starczy mi sił na starania. Czy się odważe. Mam 3 butelki tego magnezu jeszcze 🙈 bo gin powiedział że mogę go brać w ciąży. Chcę się zapisać do ortopedy iść na operację i jeśli się zdecydujemy z mężem to może wrócimy do starań. Teraz nie wiem jeszcze czy chce 🤦

Dziwnie, trochę jak w końcówce okresu. Prawie nic ze mnie nie leci 🤷 Myślę o tym co dalej. Czy starczy mi sił na starania. Czy się odważe. Mam 3 butelki tego magnezu jeszcze 🙈 bo gin powiedział że mogę go brać w ciąży. Chcę się zapisać do ortopedy iść na operację i jeśli się zdecydujemy z mężem to może wrócimy do starań. Teraz nie wiem jeszcze czy chce 🤦
Narazie daj sobie czas i spokojnie wróć do formy, zarówno fizycznej jak i psychicznej. Odpocznij, ogarnij operację i na spokojnie będziesz wówczas decydować co dalej. Trzymaj się :)

Czyżby ten magiczny magnez ? 😂🙈

A przypomnisz jak długo się staracie? 😁
U nas też wjechał magiczny magnez kilka dni temu 🤣
Na początku sierpnia poroniłam, zaczęliśmy się znowu starać jakoś pod koniec ;)
Hahaha właśnie przetrzepałam temat 😂 jaki to był magnez ? Zamawiam !

Bardzo dużo to znaczy ile? Proszę konkrety 😁🤣

Też przegapiłam proszę o nazwę znaczy a czym on się różni od innego magnezu? Ja mam magnez w ovarin mam z apteki magnez w takim proszku ale nie biorę może zacznę 😆
Wstawiam magnez i ilość sexu 🤣 Ten jest ponoć dużo lepiej przyswajalny niż inne

Załączniki

• Screenshot_2023-11-14-11-02-47-42_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-02-47-42_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 119
  • Screenshot_2023-11-14-11-04-27-98_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-04-27-98_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 122
Zrobić porządek z nogą, będzie czas żeby pomyśleć co dalej.

reklama
Do góry