reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mówię dziś kolejnych raz do swojego chłopa, że coś tam miał zrobić. On wie, nie muszę mu co pół roku przypominać.
No jakbym mojego słyszała 🤣🤣🤣

Pisałyście o migrenach i przypomniało mi się, że chcialam się z Wami podzielić jedna informacja. Byłam niedawno na pierwszej wizycie u flebologa, bo na usg pod kątem endometriozy wyszła mi nie endo, a prawdopodobne PCS (powiększone naczynia w macicy). To daje podobne objawy do endometriozy, ale Pani flebolog powiedziała też, że może powodować migreny/bóle głowy, czy zawroty głowy i problemy z zajsciem/utrzymaniem ciazy. Także warto sprawdzić swoje żyły :))

reklama
Mówię dziś kolejnych raz do swojego chłopa, że coś tam miał zrobić. On wie, nie muszę mu co pół roku przypominać.
Ja dzis po dwóch latach doczekałam się silikonu przy wannie także rozumiem. Jedna rzecz z długiej listy odhaczona. Nie wiem kiedy przypomnieć o kolejnej, żeby nie padł ze zmęczenia. 😆

Mój mąż ma urodziny w przyszłym tygodniu i dostanie ode mnie Zgredka z LEGO. Wyobraźcie sobie, że chodzimy wczoraj po Auchanie, a tam już regały zabawek na świąteczne prezenty i pośród nich ściana klocków LEGO z Potter'a, a on tak patrzy i mówi "ale bym sobie takie poukładał". Także już się cieszę, że prezent będzie trafiony. 😁

Dziewczyny! Trzeba się brać do roboty, bo statystyki nam zaczęły ostro spadać!!
1699744652294.png

reklama
Mój mąż ma urodziny w przyszłym tygodniu i dostanie ode mnie Zgredka z LEGO. Wyobraźcie sobie, że chodzimy wczoraj po Auchanie, a tam już regały zabawek na świąteczne prezenty i pośród nich ściana klocków LEGO z Potter'a, a on tak patrzy i mówi "ale bym sobie takie poukładał". Także już się cieszę, że prezent będzie trafiony. 😁
Tez sobie taki prezent zażyczyłam i dostałam. Urodziny mialam w czerwcu. Do teraz nie zaczęłam układać 🙈

Do góry