reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Poproszę o muchomora dla starego 😁😁😁 choć bardziej by się przydał sromotnikowy 😂

Żołna na pewno jest Ci ciężko ☹️ Hormony robią swoje tera ale uwierz mi dźwigniesz to... Jeszcze będzie dobrze...
Nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym w to wierzyć 😔 mąż mnie tu z dziećmi przywiózł i wpadły w panikę że tu zostaję. Nawet sobie nie wyobrażam jak zareagują jutro jak przyjadą 🤦

Nawet nie wiesz, jak bardzo chciałabym w to wierzyć 😔 mąż mnie tu z dziećmi przywiózł i wpadły w panikę że tu zostaję. Nawet sobie nie wyobrażam jak zareagują jutro jak przyjadą 🤦
Dadzą sobie radę, bo muszą! Niebawem do nich wrócisz, będziesz mieć znów tysiąc rzeczy na głowie, a teraz możesz być egoistyczna i myślę tylko o sobie.

Ja wiem, że ciężko w to uwierzyć ale to właśnie dzieci dadzą Ci siłę i staniesz na nogi. Oczywiście będziesz potrzebować czasu trochę ale to właśnie dzieci sprawią, że nie popadniesz w nicość... Spróbuj mimo wszystko coś pospać 🙏🏻 Musisz być wyczerpana tym wszystkim 😒

Anyżowe_love mój partner codziennie coś nawyrabia, co doprawadza mnie szewskiej pasji 😂 Możesz mówić ale jak grochem o ścianę 🤷🏼‍♀️ Dziś poraz kolejny minął worek ze śmieciami w progu zamiast wychodząc zabrać go ze sobą. Wczoraj mył naczynia, to do rąk ich nie mogłam wziąć takie tłuste były - serio nie wiem jak on je mył 🤷🏼‍♀️ On wszystko robi na od..... Serio zrobię mu obiad z muchomorów sromotnikowych😈

Haha co do supli to mój łyka 5x dziennie po kilka tabletek 🙈 On łyknie wszystko co mu dam ale ostatnio powiedział, że go to już trochę męczy. Nie dziwię się, bo tam z 20 tabletek jest 🙈 ale udało mi się macę znaleźć gdzie jest 3000mg w jednej tabletce tego składnika a teraz łykać musi 6szt.żeby było te 3000mg więc odpadnie już 5tabletek 😂

Edit. Poprawka 28 tabletek i l-lcarnityna płynna 😂🙈

Ostatnia edycja:
Ja wiem, że ciężko w to uwierzyć ale to właśnie dzieci dadzą Ci siłę i staniesz na nogi. Oczywiście będziesz potrzebować czasu trochę ale to właśnie dzieci sprawią, że nie popadniesz w nicość... Spróbuj mimo wszystko coś pospać 🙏🏻 Musisz być wyczerpana tym wszystkim 😒

Anyżowe_love mój partner codziennie coś nawyrabia, co doprawadza mnie szewskiej pasji 😂 Możesz mówić ale jak grochem o ścianę 🤷🏼‍♀️ Dziś poraz kolejny minął worek ze śmieciami w progu zamiast wychodząc zabrać go ze sobą. Wczoraj mył naczynia, to do rąk ich nie mogłam wziąć takie tłuste były - serio nie wiem jak on je mył 🤷🏼‍♀️ On wszystko robi na od..... Serio zrobię mu obiad z muchomorów sromotnikowych😈
Faceci są jak duże dzieci trzeba im w kółko coś powtarzać i przypominać i niektórym tak zostaje do końca😆