Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam, od razu widać, że taki" lekko mokry" jak lubię i pysznyPokażę Wam w przekroju jak wyszedł. Zdecydowanie nie był doskonały, ale w smaku nieskromnie powiem, że przepyszny.
Angielskie torty są koszmarne sto procent cukru w cukrze, dżem i lukier wszechobecny, który powoduje mdłości od samego patrzenia, jednym słowem bleee i nie polecam chyba że jadałam tylko felerneja pierwsze torty piekłam zainspirowana zagranicznymi przepisami z UK/USA czyli z masami maślanymi. Można było się porzygac
On bedzie robił Ferrero Roscher
PokaaaMój też. W realu jeszcze jako tako wyglądał, a jak zrobiłam zdjęcie to wyglądał jak bochenek chleba
Noo ja jak zrobiłam takie trzy i to niby smakowe - oreo, jakieś owocowe itp to stwierdziłam, że Ci ludzie sa nienormalni i ktoś powinien im pokazac jak się robi faktycznie dobre kremyAngielskie torty są koszmarne sto procent cukru w cukrze, dżem i lukier wszechobecny, który powoduje mdłości od samego patrzenia, jednym słowem bleee i nie polecam chyba że jadałam tylko felerne
Ok, jak wyjdzie w miarę to zrób sobie to zdjęcie- jego słowa
Koniecznie zdjecie poprosimy
Wow, ale teraz mam smaka na takiego! Wyglądają zachęcającoJa będąc w ciąży a potem na skróconym macierzyńskim zaczęłam robić torty I nawet wyglądają i smakują!
3 - pierwszy dzień biszkopt, drugi dzień kremy i chłodzę przez noc w rancie, trzeci dzień tynkowanie i dekoracje tego samego dnia, albo w dniu odbioru/konsumpcji jeśli to coś łatwego i szybkiego@amusedxxx a ile dni przed "wydaniem" zaczynasz robić tort?