nikaplis
Fanka BB :)
to te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziejWitaj ponownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziejWitaj ponownie
Avy, czyli bardzo dobrze, że wzięłaś na siebie rolę nowej królowej kupy, dzięki Tobie Nikaplis wróciłato te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziej
kuźwa ja się nawet nie zapisałam, ale bezprawie od razu odwalam na początek proszę na 24Kurcze jakiś taki cichy ten początek miesiąca! Dlaczego nikt nie sika??
mój ma swoje sklepy, do których jeździ sam i tam wie co gdzie jest, więc nieWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami już miałam 2 telefony co gdzie jest wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
Mój zawsze mówi "nie było " i potem nie mam połowy listyWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami już miałam 2 telefony co gdzie jest wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
Zapisana!kuźwa ja się nawet nie zapisałam, ale bezprawie od razu odwalam na początek proszę na 24
Mój generalnie dzwoni jak gdzieś jedzie na zakupy o gadamy cały czas więc mimo że ma listę wysyłaną to i tak wszystko mu dyktuję przez telefon i chodzi razem ze mną po sklepie i szukaWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami już miałam 2 telefony co gdzie jest wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
Mój kiedyś zadzwonił co ma kupić, bo nie pamięta co jest jeszcze w lodówce nie byłoby to dziwne, gdyby nie to że od 5 dni byłam w szpitaluWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupami już miałam 2 telefony co gdzie jest wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?