wrobelmm
Fanka BB :)
Właśnie moczę tyłek w wannie, żeby być świeżą i pachnącąjeszcze chwila i będziesz po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie moczę tyłek w wannie, żeby być świeżą i pachnącąjeszcze chwila i będziesz po
Mój miał z 3 razy taką akcjęA budzi waszych chłopów ich własne chrapanie? Bo mnie niestety tak
Powodzenia a relaks się należy przedWłaśnie moczę tyłek w wannie, żeby być świeżą i pachnącą
Jak mi się czasem zdarzy chrapnac, to od razu się budze taka zdziwionaA budzi waszych chłopów ich własne chrapanie? Bo mnie niestety tak
Super , miło , że wracasz z nową i świeżą energiąDobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo
Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.
Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań no ale też może w czyms pomogę
Ja mam dzisiaj jakiś podły dzień, więc zaraz też spadam do wanny. Wygrzebię jakieś wino z szafki (jebać metę), lapek z serialem na sedes (kiedyś mi się marzył telewizor w kiblu, ale się stuknęłam w głowę ) i można się relaksowaćWłaśnie moczę tyłek w wannie, żeby być świeżą i pachnącą
Witaj ponownieDobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo
Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.
Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań no ale też może w czyms pomogę
Mojego obudzi jak wstaję w nocy cichutko do kibelka, albo jak mucha lata, albo jak przyjdzie komuś sms, albo jak pies sąsiadów na dworze zaszczeka, ale jego własne chrapanie i budzik to są rzeczy, które nigdy go nie obudząA budzi waszych chłopów ich własne chrapanie? Bo mnie niestety tak
energia podobna ale wysepilam od NHS badania więc wypadało i o psychikę zadbać i tutaj wrócićSuper , miło , że wracasz z nową i świeżą energią