reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
nie wiem, która to oglądała ostatnio ukrytą prawdę o tej powdówjnej macicy, @amusedxxx ? :D
Ja teraz gram w Wormsy i oglądam i fabuła jest taka, że laska miała kompleksy, że jest stara. Bardzo chciała sobie zrobić lifting. Babka zaczęła podejrzewać, że mąż ją zdradza. Nie zdradzał jej, ale:

a. oddawał się ludziom za pieniądze, żeby miała na zabieg
b. robił castingi na młodsze kobiety, od których mogłaby sobie przeszczepić twarz,
c. zbierał kupy ptaków po parku, żeby zrobiła sobie z nich maseczkę,
d. handlował narządami zamordowanych ludzi, żeby zebrać na lifting

Głosujemy.
a- lubię to
b- popieram
c- zabawne
d- szok

Zapraszam do zabawy!
A) !

Gdzie prawidłową odpowiedź? :D

Ja to sobie mogę pomarzyć o takim śniegu jak macie😱🫤 zazdro😏
U mnie rządy sprawuje jeszcze jesień🙂 jest chłodnawo i trochę wieje, na chodnikach pełno kolorowych liści, które jak jest sucho fajnie szeleszczą pod butem, ostatnio dość dużo padało, więc skoczymy do lasu zobaczyć czy są jeszcze jakieś grzybki.
Miłego dnia dla Was😊

reklama
Do góry