Kosinka94
Moderator
Miło widzieć, że są gdzieś podobne ilości śnieguJadę na betę, droga nieciekawa Zima zaskoczyła drogowców jak co roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło widzieć, że są gdzieś podobne ilości śnieguJadę na betę, droga nieciekawa Zima zaskoczyła drogowców jak co roku
No jak mooooogłaaaaś Szybciutko zbieraj i czekamyRano po tylu godzinach snu siknelam od razu i dopiero potem pomyślałam o teście Także zbieram sika
No jak mooooogłaaaaś Szybciutko zbieraj i czekamy
A) !nie wiem, która to oglądała ostatnio ukrytą prawdę o tej powdówjnej macicy, @amusedxxx ?
Ja teraz gram w Wormsy i oglądam i fabuła jest taka, że laska miała kompleksy, że jest stara. Bardzo chciała sobie zrobić lifting. Babka zaczęła podejrzewać, że mąż ją zdradza. Nie zdradzał jej, ale:
a. oddawał się ludziom za pieniądze, żeby miała na zabieg
b. robił castingi na młodsze kobiety, od których mogłaby sobie przeszczepić twarz,
c. zbierał kupy ptaków po parku, żeby zrobiła sobie z nich maseczkę,
d. handlował narządami zamordowanych ludzi, żeby zebrać na lifting
Głosujemy.
a- lubię to
b- popieram
c- zabawne
d- szok
Zapraszam do zabawy!
TrafiłamNie zawiodlyscie mnie. Najwięcej głosów póki co zostało oddane na odpowiedź c - kupy ptaków. I to jest poprawna odpowiedz
Tak myślałam. Odpowiedź najbardziej pasująca do tego typu programówNie zawiodlyscie mnie. Najwięcej głosów póki co zostało oddane na odpowiedź c - kupy ptaków. I to jest poprawna odpowiedz
To teraz jeszcze pytanie - co na to zainteresowana i czy zadziałało?Nie zawiodlyscie mnie. Najwięcej głosów póki co zostało oddane na odpowiedź c - kupy ptaków. I to jest poprawna odpowiedz
No jak mooooogłaaaaś Szybciutko zbieraj i czekamy