reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Też mamy zimę! Dzień dobry ❤️ Wczoraj padłam o 22 i wstałam o 8 bo oczywiście zarazki dopadły i mnie 😵‍💫😵‍💫 myślałam, że mnie nie sieknie 😂

Załączniki

• 4203aa0d-cb9b-436b-9565-e84307ab753d.jpeg
    4203aa0d-cb9b-436b-9565-e84307ab753d.jpeg
    99,1 KB · Wyświetleń: 76

Załączniki

• IMG_4875.jpeg
    IMG_4875.jpeg
    968,9 KB · Wyświetleń: 72
nie wiem, która to oglądała ostatnio ukrytą prawdę o tej powdówjnej macicy, @amusedxxx ? :D
Ja teraz gram w Wormsy i oglądam i fabuła jest taka, że laska miała kompleksy, że jest stara. Bardzo chciała sobie zrobić lifting. Babka zaczęła podejrzewać, że mąż ją zdradza. Nie zdradzał jej, ale:

a. oddawał się ludziom za pieniądze, żeby miała na zabieg
b. robił castingi na młodsze kobiety, od których mogłaby sobie przeszczepić twarz,
c. zbierał kupy ptaków po parku, żeby zrobiła sobie z nich maseczkę,
d. handlował narządami zamordowanych ludzi, żeby zebrać na lifting

Głosujemy.
a- lubię to
b- popieram
c- zabawne
d- szok

Zapraszam do zabawy!
e- obleśna żenua 🤣😂🤣
A progesteron to na czczo trzeba być czy niekoniecznie?
Nie trzeba

Żołądek boli mniej ale boli, ale męża to nie powstrzymało i obudził mnie na sex😁
Ciekawe czy się zaraził...
Nic nie rozumiem z moich wykresów, kazdy kalendarzyk zaznacza jak chce, bez pasków nie mam pojecia, ktory obstawiać dzień na owulację, macie jakieś sugestie😆😁 sex tylko w weekend więc ciężko o efekt CIONSZ🙄

Załączniki

• Screenshot_20231125_095210_FF App.jpg
    Screenshot_20231125_095210_FF App.jpg
    216,5 KB · Wyświetleń: 45
  • Screenshot_20231125_095156_Flo.jpg
    Screenshot_20231125_095156_Flo.jpg
    101,3 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry