reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Po czym wnioskujesz że nic z tego?
Jesli ovulka była wczoraj, i to pierwszy skok to 23.11 ovulka a sex 4 dni wcześniej to wątpię, bo bywało ze sex był w dniu owulacji i nic z tego. Wiem, ze te ciąże z 5 dnia od sexu bywają, ale dla mnie to są jakieś wyjątki wyjątkowe.
A tak ogolnie obudziłam się dziś z taką nie wiem jak to określić, spiętą macicą, mam wrażenie twardości i nadwrażliwości tej części. Moze nie wiem czas na 💩

reklama
Jesli ovulka była wczoraj, i to pierwszy skok to 23.11 ovulka a sex 4 dni wcześniej to wątpię, bo bywało ze sex był w dniu owulacji i nic z tego. Wiem, ze te ciąże z 5 dnia od sexu bywają, ale dla mnie to są jakieś wyjątki wyjątkowe.
A tak ogolnie obudziłam się dziś z taką nie wiem jak to określić, spiętą macicą, mam wrażenie twardości i nadwrażliwości tej części. Moze nie wiem czas na 💩
😁😁 U mnie wygląda tak wykres co uważacie ? Jest szansa na ciąż? 🥹😅

Załączniki

• Screenshot_2023-11-24-08-25-09-912_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-11-24-08-25-09-912_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    164,7 KB · Wyświetleń: 49
Zdecydowanie są szanse, bardzo ładny i przejrzysty wykres 🤞🤞✊✊
O matko! Ja poprostu nie wierzę że może być szansą nastawiłam się że się nie uda. Jak będzie negatyw załamie się 😭🥹 czyli teraz mam badać temperaturę codzien? Dodam że od owulacji mam więcej śluzu niż zawsze takiego przezroczystego i dziś sutki wrażliwe na dotyk a nigdy nie miałam tak może 10 lat temu. I jajniki ciągle czuję
Trzymajcie kciuki dziewczyny 💓

reklama
Do góry