Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 3 cykli po owulacji mam cały czas dużo białego śluzu. A jajniki bolą różnie. W każdym cyklu inaczej. W tym bolały jeden dzień - tylko w dniu owulacji.Tak ładnie odpowiadacie to kolejne pytanie
Do ilu dni po owulacji bolą was jajniki albo macie więcej śluzu?
Oraz Jak traktować po pierwszej mocnej kresce owulacyjne czyli pik kolejna taka sama w innym dniu lub mocniejsza?
Ja też i właśnie jemDobra to ja mam czekoladę mleczną. Namówilyście mnie
Mi się już skończyła.Ja też i właśnie jem
Piękne kreseczki! Cieszę się wraz z Tobą ale niesamowicie tez zazdroszczęWystarczająca odpowiedź na pytanie czy coś jeszcze muszę dodawać?
mi też ale pół zjadłam wczoraj wieczoremMi się już skończyła.
Mam nadzieję, że jak najszybciej będziesz miała swój zestaw kresek Testujesz jeszcze w tym miesiącu czy dopiero w grudniu?Piękne kreseczki! Cieszę się wraz z Tobą ale niesamowicie tez zazdroszczę
20 stopni to ja mam jak śpię pod ciepłą kołderkaDziewczyny we wczesnej ciąży robicie jeszcze testy, czy tylko ja sikam na patyki u jeszcze
Mam 20st w domu a trzęsę się z zimna
My to samo tylko chyba ja obtarta
Ja w poprzednim cyklu tak cieczyłam, że zostawiłam mokrą plamę na prześcieradle Zawsze mam dużo śluzu, ale wtedy to była aż przesada. A nic nie brałamU mnie chyba po wiesiołku tak mnie zalewało, że obtarc żadnych Hahaha właśnie przypomniała mi się sytuacja jak tam fifarafa się kochamy i mój do mnie:
-kurde ślizgam się.
Ja: za mokro? To po wiesiolku pewnie
On: Niee, skarpety mi się ślizgają