Love_sun
Fanka BB :)
A jadłaś royal ts z serem?Nie przepadam za drwalem, ale marze o Bigmacu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jadłaś royal ts z serem?Nie przepadam za drwalem, ale marze o Bigmacu
Jezu, wczoraj weszłam na forum tak późno.. i jakieś linki z żarciem widziałam…Łykaj, łykaj! Dlaczego masz mieć lepiej niż my
O matko, znów cos o łykaniuzamówię też dla mojego Starca. On łyka co mu dam xD
PokaaaaaO przyszły moje stroje kąpielowe!
Teoretycznie mierzy się do pierwszego piku. Potem już raczej nie powinno się testowaćEj kurcze ja nie wiem o co chodzi z tymi owulakami. U mnie znowu krecha pierwsza się robi bardziej czerwona
Teoretycznie mierzy się do pierwszego piku. Potem już raczej nie powinno się testować
Ja tak często wspieram trenujacedziś robiłam już 7 trening z wyzwania Kołakowskiej. Ale nie miałąm zbyt siły, więc robiłam tak nie do końca energicznie
Mogła zamówić na aliexpressKlara chce odnowić błonę dziewiczą
Kurde słabo...A ja oglądałam raz odcinek, jak gościu zdradził żonę z dmuchaną lalką, żona nakryła ich ( męża i lalkę) podczas wspólnego jedzenia obiadu w mieszkaniu które wynają po odejściu od niej