Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, widaćDziewczyny... Chyba mi się to śni... Czy ja dobrze widzę? 9 dpo...
Zobacz załącznik 1584841Zobacz załącznik 1584842
Czyżby ten magiczny magnez ?Ja drugi cykl biorę magiczny magnez i się zastanawiam czy kupować następny czy nie jeśli się nie uda
A przypomnisz jak długo się staracie?Bardzo dużo seksu+ magiczny magnez. Nic więcej, przysięgam
Hahaha właśnie przetrzepałam temat jaki to był magnez ? Zamawiam !Bardzo dużo seksu+ magiczny magnez. Nic więcej, przysięgam
Bardzo dużo to znaczy ile? Proszę konkretyBardzo dużo seksu+ magiczny magnez. Nic więcej, przysięgam
Daty, godziny, czasBardzo dużo to znaczy ile? Proszę konkrety
Też przegapiłam proszę o nazwę znaczy a czym on się różni od innego magnezu? Ja mam magnez w ovarin mam z apteki magnez w takim proszku ale nie biorę może zacznęHahaha właśnie przetrzepałam temat jaki to był magnez ? Zamawiam !