reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Cześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr
My mamy żelazko, które wyłącza się po jakimś czasie bezczynności, a i tak przed wyjściem z domu (gdy wcześniej używam żelazka), sprawdzam czy jest wyłączone 🤦‍♀️ Dobrze, że nie prasuje codziennie 😅

Dziewczyny ja wiem że testy owulacyjne to tylko kawałek papieru ale z waszego doświadczenia mam teraz 13dc i od rana mam taki przeźroczysty śluz na papierze. Czy to znaczy że owulacja się zbliża? Na testach wychodzi z wczoraj 0.65 coś dziś jeszcze nie robiłam. Co radzicie ?
Gratulacje @Kitsune ja dalej nic nie widzę ale jestem ślepa 🤣 oby ciemniała z dnia na dzień

Cześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr
Często tak mam. Wczoraj wchodziłam na gorę o 22.30 bo nagle się przyszła myśl czy rano wyłączyłam żelazko 😁😆😅

Dziewczyny ja wiem że testy owulacyjne to tylko kawałek papieru ale z waszego doświadczenia mam teraz 13dc i od rana mam taki przeźroczysty śluz na papierze. Czy to znaczy że owulacja się zbliża? Na testach wychodzi z wczoraj 0.65 coś dziś jeszcze nie robiłam. Co radzicie ?
Gratulacje @Kitsune ja dalej nic nie widzę ale jestem ślepa 🤣 oby ciemniała z dnia na dzień
Może być nagły skok, ja np tak mam 0,6 nagle 0,99 i zaraz 1 z kawałkiem, także sprawdzaj teraz częściej.

reklama
Często tak mam. Wczoraj wchodziłam na gorę o 22.30 bo nagle się przyszła myśl czy rano wyłączyłam żelazko 😁😆😅
Róbcie zdjęcie jak wyciągnięcie wtyczkę z gniazdka. Nie będziecie musiały się już martwić ani chodzić po schodach 😉

Ostatnia edycja:
Do góry