Żonkaa
Fanka BB :)
Jest! To bardzo wczesny etap, ale widzę trzymam kciukiJest dziewczyny... Jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest! To bardzo wczesny etap, ale widzę trzymam kciukiJest dziewczyny... Jest...
My mamy żelazko, które wyłącza się po jakimś czasie bezczynności, a i tak przed wyjściem z domu (gdy wcześniej używam żelazka), sprawdzam czy jest wyłączone Dobrze, że nie prasuje codziennieCześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr
superJest dziewczyny... Jest...
No jest jest na pinku już była Gratuluję kochana i z tą betą też myślę, że to dobry pomysł by poczekać do piątkuJest dziewczyny... Jest...
Poczekam, ale testy jeszcze dokupołam w DOZie jak szłam do pracy i będę sikać jeszcze wieczoremNo jest jest na pinku już była Gratuluję kochana i z tą betą też myślę, że to dobry pomysł by poczekać do piątku
Często tak mam. Wczoraj wchodziłam na gorę o 22.30 bo nagle się przyszła myśl czy rano wyłączyłam żelazkoCześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr
Może być nagły skok, ja np tak mam 0,6 nagle 0,99 i zaraz 1 z kawałkiem, także sprawdzaj teraz częściej.Dziewczyny ja wiem że testy owulacyjne to tylko kawałek papieru ale z waszego doświadczenia mam teraz 13dc i od rana mam taki przeźroczysty śluz na papierze. Czy to znaczy że owulacja się zbliża? Na testach wychodzi z wczoraj 0.65 coś dziś jeszcze nie robiłam. Co radzicie ?
Gratulacje @Kitsune ja dalej nic nie widzę ale jestem ślepa oby ciemniała z dnia na dzień
Róbcie zdjęcie jak wyciągnięcie wtyczkę z gniazdka. Nie będziecie musiały się już martwić ani chodzić po schodachCzęsto tak mam. Wczoraj wchodziłam na gorę o 22.30 bo nagle się przyszła myśl czy rano wyłączyłam żelazko