babielato_
Fanka BB :)
A o co chodzi z tym kolorem a co jak będzie szara a nie różowa ? Pytam z ciekawościCoś widzę. Jaki to kolor?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o co chodzi z tym kolorem a co jak będzie szara a nie różowa ? Pytam z ciekawościCoś widzę. Jaki to kolor?
Przebija coś lecisz na betę?Dziewczyny... Chyba mi się to śni... Czy ja dobrze widzę? 9 dpo...
Zobacz załącznik 1584841Zobacz załącznik 1584842
Jak jest szara to znaczy że to niewybarwiona kreska testowaA o co chodzi z tym kolorem a co jak będzie szara a nie różowa ? Pytam z ciekawości
bo jeżeli jest szaraz to jest większe prawdopodobieństwo, że to fabryczna. Kreska testowa powinna być różowa, więc cień również powinien mieć taki oddcienA o co chodzi z tym kolorem a co jak będzie szara a nie różowa ? Pytam z ciekawości
Szara to prawdopodobnie testowa, wtedy test uznaje się za nieważny.A o co chodzi z tym kolorem a co jak będzie szara a nie różowa ? Pytam z ciekawości
Na razie nie, wolę poczekać żeby wartość ewentualnie była większa. Myślę że w piątek się wybioręPrzebija coś lecisz na betę?
Ja też widzęDziewczyny... Chyba mi się to śni... Czy ja dobrze widzę? 9 dpo...
Ciekawe czy wytrzymasz do piątkuSzara to prawdopodobnie testowa, wtedy test uznaje się za nieważny.
Na razie nie, wolę poczekać żeby wartość ewentualnie była większa. Myślę że w piątek się wybiorę
Ja niestety tez nic nie widzęDziewczyny... Chyba mi się to śni... Czy ja dobrze widzę? 9 dpo...
PowodzonkaKurcze właśnie boję się że znowu mam zwidy Ale mąż też widzi... Na żywo się nie trzeba doszukiwać, a na zdjęciu prawie nie widać... No nic, będę robić dalej i zobaczymy
Nawet ja coś tam widzęDziewczyny... Chyba mi się to śni... Czy ja dobrze widzę? 9 dpo...