reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tak ale to był test poranny z wczoraj rano i zauważyłam na nim to po kilku godzinach, więc to po prostu PRZYPAŁOWY TEST... dlatego spokojnie czekam na dostawę testów i nie stoje pod apteką
A ja już bym stała! Bo to COŚ jest różowe!! 😂😂😂

Póki co nic Ci nie wpisuję i czekamy na dalszy rozwój sytuacji! Tempka wygląda dobrze 🤞🤞🤞

reklama
Nie mam testu wysikałam wszystko, dzisiaj temperatura w gorę deczko i
szkoda 😁😆😇
Jeszcze test grubo po czasie wyszedł taki, że jeszcze 12 cykli temu już 7 rano bylabym w aptece po kolejny 😁🤣😂 ale teraz wiem, że nie ma się czym jarać, czekam na dostawę, może przed okresem jeszcze coś siknę.
Mi poprzednio też się zaczęło o cienia po kilku h a potem byłam in shock jak następnego dnia legitna krecha! Trzymam kciuki 🫶🏻

Mi poprzednio też się zaczęło o cienia po kilku h a potem byłam in shock jak następnego dnia legitna krecha! Trzymam kciuki 🫶🏻
A ja akurat nie mam testu😁😆 właśnie pomyślałam o tej sytuacji, ze tak było. Ale tyle juz cykli, ze wolę poczekać z rozczarowaniem, bylam nawet pewna, ze temperatura dzis bedzie w dol i ostudzi mi mikro nadzieje, a tu deczko w gorę 😆

A ja akurat nie mam testu😁😆 właśnie pomyślałam o tej sytuacji, ze tak było. Ale tyle juz cykli, ze wolę poczekać z rozczarowaniem, bylam nawet pewna, ze temperatura dzis bedzie w dol i ostudzi mi mikro nadzieje, a tu deczko w gorę 😆
A kiedy te testy mają przyjść?? Długo będziemy czekać??

Królowa kresek ja pierdzi to podziwiam, że jeszcze pod sklepem nie stoisz po test, bo ja przy takiej kresce to bym na pewno nie dała rady doczekać do dostawy 😆 Przecież to nie wygląda na fabryczną tylko normalną bladą kreskę 😯 no ale że trochę po czasie to rozumiem twardą głowę. Tak, czy siak mocne kciuki😁

Myszko ja również trzymam kciuki za transfer - oby to był początek pięknej drogi 😌

Nie mam testu wysikałam wszystko, dzisiaj temperatura w gorę deczko i
szkoda 😁😆😇
Jeszcze test grubo po czasie wyszedł taki, że jeszcze 12 cykli temu już 7 rano bylabym w aptece po kolejny 😁🤣😂 ale teraz wiem, że nie ma się czym jarać, czekam na dostawę, może przed okresem jeszcze coś siknę.

Bez otwierania zdjęcia widać 🫣

reklama
Do góry