reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

reklama

Pięknie rośnie [emoji11][emoji5]

No to i ja się pochwalę swoim brzuszkiem. 24 tc. Mam wrażenie że jest naprawdę ogromny prawie jak do porodu.;)Zobacz załącznik 881252 Zobacz załącznik 881254

Jest piękny, ciążowy brzunio[emoji847][emoji16] i widać, że oprócz brzuszka nic więcej nie masz![emoji106]

I ja mam wrażenie, że wielki jak do porodu [emoji6] to chyba taka nasza schiza [emoji28]Zobacz załącznik 881323

Bardzo zgrabny [emoji7]
Chyba podobny kształtem do mojego [emoji848]

Haha mi nawet pani w sklepie przecież powiedziała, ze arbuza się kroi a nie połyka w całości [emoji23]
Mam wrażenie ze jest wielki jak patrzę na zdjęcie czy w lustrze, ale jak siedzę to widzę, że do głaskania mały jest... i będzie większy [emoji33][emoji85]

Gdzie tam Wasze brzuchy do porodowego? [emoji23]
Dzis w przychodni spotkalam kolege z zona w ciazy, brzuch taki jak moj (serio-nie koloryzuje) i pytam kiedy rodza, a on na to ze sa 2 dni po terminie [emoji23] wiec no [emoji23][emoji23]
Haha ja spotkałam babeczke na basenie i nie byłam pewna czy jest w ciąży głupio i było zagadać ale w końcu się odważyłam i się okazało że ona już koniec 8 miesiąca [emoji23]

Dzis w przychodni spotkalam kolege z zona w ciazy, brzuch taki jak moj (serio-nie koloryzuje) i pytam kiedy rodza, a on na to ze sa 2 dni po terminie [emoji23] wiec no [emoji23][emoji23]

Nie gadaj [emoji23] to w takim razie już ci nie urośnie [emoji16]

Haha ja spotkałam babeczke na basenie i nie byłam pewna czy jest w ciąży głupio i było zagadać ale w końcu się odważyłam i się okazało że ona już koniec 8 miesiąca [emoji23]
Taki mały czy podejrzewalas, że przy kości po prostu jest??[emoji23][emoji28]

Może Twój w końcu przestanie tak rosnąć [emoji16][emoji16]

reklama
Nie gadaj [emoji23] to w takim razie już ci nie urośnie [emoji16]

Taki mały czy podejrzewalas, że przy kości po prostu jest??[emoji23][emoji28]
Urosnie, urosnie [emoji14] ostatnio ogladalam foty z pierwszej ciazy i brzuch do porodu mialam duzo wiekszy.. [emoji14] ale na tym etapke ciazy jednak mniejszy niz teraz [emoji14] ale przestalam sir juz tym przejmowac, przeciez nic nie zrobie :D
Może Twój w końcu przestanie tak rosnąć [emoji16][emoji16]
Watpie [emoji23][emoji23]

Do góry