reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Urosnie, urosnie [emoji14] ostatnio ogladalam foty z pierwszej ciazy i brzuch do porodu mialam duzo wiekszy.. [emoji14] ale na tym etapke ciazy jednak mniejszy niz teraz [emoji14] ale przestalam sir juz tym przejmowac, przeciez nic nie zrobie :DWatpie [emoji23][emoji23]

Hihi bywa i tak że brzuszki małe i w kolejnej ciąży choć miałam tylko jedna znajoma z brzuszkiem jak wn4 miesiącu do porodu hee.
Przypomniałam sobie o tym topiku...wchodzę a tu tyle pięknych brzuszków ..rosniemyy ..aż trudno uwierzyć że kończymy 6 miesiąc LOL

Ja robię sobie pamiątkowe zestawy i będę wywoływać ..
I widać na goliznie moja opaleniznę haha
.a brzuch biały . Kontrast zaje....isty

Załączniki

• 2018-07-25_21.46.24.jpg
    2018-07-25_21.46.24.jpg
    91,5 KB · Wyświetleń: 245
  • 2018-07-25_21.41.02.jpg
    2018-07-25_21.41.02.jpg
    154,1 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Hihi bywa i tak że brzuszki małe i w kolejnej ciąży choć miałam tylko jedna znajoma z brzuszkiem jak wn4 miesiącu do porodu hee.
Przypomniałam sobie o tym topiku...wchodzę a tu tyle pięknych brzuszków ..rosniemyy ..aż trudno uwierzyć że kończymy 6 miesiąc LOL

WOW! Piękny brzunio! ładnie urósł! ;):tak::-D Ale zaraz siódmy m-c i III trymestr, uwierzysz???? :o

Fajny brzusio [emoji16][emoji16]
U mnie dopiero 23+5 więc do końca 2 trymestru jeszcze daleko [emoji4]
Ale brzuszek zaczyna rosnąć [emoji16]

Calkiem zapomnialam ze i ja dzis w pracowej toalecie cyknelam fotki brzuniowe ;) 26 + 5

Rosniemy teraz jak na drozdzach ;)
I wlasnie sobie uswiadomilam ze jeszcze tylko dwa dni i zaczynam ostatni trymestr, aleeee ten czas zapitala.

Ostatnia edycja:
Calkiem zapomnialam ze i ja dzis w pracowej toalecie cyknelam fotki brzuniowe ;) 26 + 5

Zobacz załącznik 881696 Zobacz załącznik 881697

Rosniemy teraz jak na drozdzach ;)
I wlasnie sobie uswiadomilam ze jeszcze tylko dwa dni i zaczynam ostatni trymestr, aleeee ten czas zapitala.
Jaki piekny, duzy! [emoji7] na kiedy masz tp, ze juz 26+5? Myslalam, ze moja ciaza "najstarsza " na watku, a mam dzis 26+2 [emoji14]

reklama
Do góry