reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

Ale masz cudowną figurę! Tylko zazdrościć takiego zgrabnego brzuszka, my będziemy się męczyć z rozstepami, a Ty będziesz zajadać smakołyki :)))

Haha ty mnie nie strasz rozstępami, bo po 1 ciazy nie mam żadnego i żyję w ułudzie, że teraz też tak będzie, a ty mi tu nimi grozisz [emoji23][emoji33][emoji16][emoji58]

reklama

Załączniki

• IMG_1092.JPG
    IMG_1092.JPG
    253,7 KB · Wyświetleń: 304
  • IMG_1022.JPG
    IMG_1022.JPG
    271,8 KB · Wyświetleń: 296
Ostatnia edycja:

Wow!! Super! Maleńki brzusio, dopiero rośnie [emoji847]ale powiem ci, że w tych obcisłych sukienkach dużo bardziej widać chyba brzuszek niz w bluzkach, choć w twoich też widać ale w sukience jest jakby bardziej podkreślony [emoji848][emoji3]
Już nie doczekam się twojego brzuszka z np.25tygodnia [emoji5] bo swojego się boje... muszę zmierzyć się w pasie znowu[emoji33][emoji41][emoji23]

Haha ty mnie nie strasz rozstępami, bo po 1 ciazy nie mam żadnego i żyję w ułudzie, że teraz też tak będzie, a ty mi tu nimi grozisz [emoji23][emoji33][emoji16][emoji58]
Ja już walczę z rozstępami...
Kobity dajcie spokój ale prawą pierś mam całą w czerwonych kreskach już, na brzuchu też dwie zauważyłam. A to dopiero początek :o
Przytyłam 4 kg, w sumie nie tak dużo ale jak widać trzeba się przygotować na tygrysa po ciąży :/
Jak macie jakieś dobre kosmetyki przeciw tym paseczkom to chętnie posłucham [emoji14]

Wow!! Super! Maleńki brzusio, dopiero rośnie [emoji847]ale powiem ci, że w tych obcisłych sukienkach dużo bardziej widać chyba brzuszek niz w bluzkach, choć w twoich też widać ale w sukience jest jakby bardziej podkreślony [emoji848][emoji3]
Już nie doczekam się twojego brzuszka z np.25tygodnia [emoji5] bo swojego się boje... muszę zmierzyć się w pasie znowu[emoji33][emoji41][emoji23]

Też jestem ciekawa [emoji16] zawsze marzyła mi się piłeczka, liczę na to że się uda [emoji4]

Z zachwytem patrzę na Wasz brzusie takie już okrąglutkie... ja sobie jeszcze poczekam...

Ja już walczę z rozstępami...
Kobity dajcie spokój ale prawą pierś mam całą w czerwonych kreskach już, na brzuchu też dwie zauważyłam. A to dopiero początek :o
Przytyłam 4 kg, w sumie nie tak dużo ale jak widać trzeba się przygotować na tygrysa po ciąży :/
Jak macie jakieś dobre kosmetyki przeciw tym paseczkom to chętnie posłucham [emoji14]
Ja w pierwszej ciazy używałam sexy mama. Rozstepow nie mam. Teraz też już kupiłam sexy mama oliwke i krem do biustu bo w pewnym momencie piersi mnie okropnie swedzialy. A i zmieniłam.żel pod prysznic na oliwke pod prysznic :)

Natomiast wszystkie znajome które stosowaly polmersa czy jak to tam były bardzo zawiedzione.

reklama
Do góry