reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

Specjalnie zrobiłam fotkę przy sprzątaniu sobotnim. Jest duży brzuszek, ale mogę go ukryć [emoji3] przynajmniej trochę.,. Ale nie chcę, na razie [emoji28]

IMG_9895.JPG

Załączniki

• IMG_9895.JPG
    IMG_9895.JPG
    154,7 KB · Wyświetleń: 621
reklama
Specjalnie zrobiłam fotkę przy sprzątaniu sobotnim. Jest duży brzuszek, ale mogę go ukryć [emoji3] przynajmniej trochę.,. Ale nie chcę, na razie [emoji28]

Zobacz załącznik 863021
A po co się chować :) ja jak tylko coś wyjdzie tez będę podkreślała, lubię patrzec na dziewczyny w ciąży bo pięknie wyglądają.

@Anuś89
jak dla mnie brzuszek ciążowy :tak: ładnie widać :) :cool2: Super!

@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego :cool2: I tego kochana się trzymaj! :D

Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami :) :laugh2:

@Anuś89
jak dla mnie brzuszek ciążowy :tak: ładnie widać :) :cool2: Super!

@Weronikakrz
Nie widziałam cię wcześniej, wiec nie wiem jak było, ale w tym tygodniu to już musi być ciążowy, a nie co innego :cool2: I tego kochana się trzymaj! :D

Ja dzisiaj w pracy w lużniejszej bluzce, upały się skończyły to na razie koniec z obcisłymi sukienkami :) :laugh2:
Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]

Upały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]

Dolnośląskie, w górach :) deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć ;) I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać :dry:

Dolnośląskie, w górach :) deszcz i burza w piątek, deszcze w sobotę, wczoraj słońce za chmurką bez upałów, dzisiaj słońce, ale doopy nie urywa - można żyć ;) I szansa, że dzisiaj i jutro znowu będzie padać :dry:
Ja też dolnośląskie [emoji1] ale wyżej. U nas wczoraj było upalnie ale momentami wiaterek więc fajnie ale dziś już znów skwar.

reklama
Dobra, teraz ja 15+5 [emoji3]brzuchol mikroskopijny jak dla mnie. Mam taka figurę ze taka malutka piłeczka zawsze u mnie była, szczególnie po jedzeniu...
Zobacz załącznik 863642
Anuś jaka fajna piłeczka :)

Weronika u mnie tez dalej mniej więcej płasko, co rano pierwsze co robię to lustro i oglądam przyrost i co rano stwierdzam ze nic :D zrobię sobie może dziś zdjęcie do porównania ale nie widzę wielkich postępów a dziś 16 tydzień zaczęłam

Do góry