reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Anuś jaka fajna piłeczka :)

Weronika u mnie tez dalej mniej więcej płasko, co rano pierwsze co robię to lustro i oglądam przyrost i co rano stwierdzam ze nic :D zrobię sobie może dziś zdjęcie do porównania ale nie widzę wielkich postępów a dziś 16 tydzień zaczęłam

Dawaj ten płaski brzuch, pozazdrościmy ci :);)

Dita troszeczkę inny ten kombinezon jednak niż ten z katalogu ale dosyć podobny ;)
IMAG4898_1.jpg

Załączniki

• IMAG4898_1.jpg
    IMAG4898_1.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 408
Tak jak obiecałam mój brzusio, w sumie go nie widać, jakbym się najadła [emoji16] dzisiejsze zdjęcie to to w niebieskiej bluzce, w szarej sukience i w białej bluzce tydzień temu robione, czasem bardziej wychodzi brzusio, a czasem tak jak dzisiaj.

Zobacz załącznik 863879

Zdjęcie udało się dodać? Bo mi się nie wyświetla w aplikacji [emoji20]

Ostatnia edycja:
Ale masz cudowną figurę! Tylko zazdrościć takiego zgrabnego brzuszka, my będziemy się męczyć z rozstepami, a Ty będziesz zajadać smakołyki :)))

Dziękuję [emoji4] jeszcze wszystko może się zmienić, bo jak brzuch za szybko później zacznie rosnąć to skóra nie nadąży się rozciągać i będą rozstępy, ale zobaczymy [emoji4]

reklama
Tak jak obiecałam mój brzusio, w sumie go nie widać, jakbym się najadła [emoji16] dzisiejsze zdjęcie to to w niebieskiej bluzce, w szarej sukience i w białej bluzce tydzień temu robione, czasem bardziej wychodzi brzusio, a czasem tak jak dzisiaj.

Zobacz załącznik 863879

Zdjęcie udało się dodać? Bo mi się nie wyświetla w aplikacji [emoji20]

A ja nie widzę zdjęć [emoji53]

Do góry