reklama
Anuś jaka fajna piłeczka
Weronika u mnie tez dalej mniej więcej płasko, co rano pierwsze co robię to lustro i oglądam przyrost i co rano stwierdzam ze nic zrobię sobie może dziś zdjęcie do porównania ale nie widzę wielkich postępów a dziś 16 tydzień zaczęłam
Dawaj ten płaski brzuch, pozazdrościmy ci
Igorowelove
Moderatorka
Nad morzem!!! Wkoncu! Chyba udalo mi sie wymodlic troche chloduUpały się skończyły? Gdzie? [emoji50][emoji28]
Dita troszeczkę inny ten kombinezon jednak niż ten z katalogu ale dosyć podobny Zobacz załącznik 863845
Zakochałam się [emoji7] w brzuszku [emoji5]ale kombinezon tez piękny [emoji5] ciąża ci służy![emoji10]
Weronikakrz
Fanka BB :)
Jaki sliczny brzusio [emoji7]Dita troszeczkę inny ten kombinezon jednak niż ten z katalogu ale dosyć podobny Zobacz załącznik 863845
Jakie wy szczuple jestescie az mam przy was kompleksy a gdzie do konca ciazy [emoji26] [emoji26] ale ja zawsze mialam problem z nadwaga poprostu lubie jesc
Paulianna89
Tak jak obiecałam mój brzusio, w sumie go nie widać, jakbym się najadła [emoji16] dzisiejsze zdjęcie to to w niebieskiej bluzce, w szarej sukience i w białej bluzce tydzień temu robione, czasem bardziej wychodzi brzusio, a czasem tak jak dzisiaj.
Zobacz załącznik 863879
Zdjęcie udało się dodać? Bo mi się nie wyświetla w aplikacji [emoji20]
Zobacz załącznik 863879
Ostatnia edycja:
Paulianna89
Ale masz cudowną figurę! Tylko zazdrościć takiego zgrabnego brzuszka, my będziemy się męczyć z rozstepami, a Ty będziesz zajadać smakołyki ))
Dziękuję [emoji4] jeszcze wszystko może się zmienić, bo jak brzuch za szybko później zacznie rosnąć to skóra nie nadąży się rozciągać i będą rozstępy, ale zobaczymy [emoji4]
Sasanka14
Dziękuję [emoji5] [emoji4]Zakochałam się [emoji7] w brzuszku [emoji5]ale kombinezon tez piękny [emoji5] ciąża ci służy![emoji10]
reklama
Tak jak obiecałam mój brzusio, w sumie go nie widać, jakbym się najadła [emoji16] dzisiejsze zdjęcie to to w niebieskiej bluzce, w szarej sukience i w białej bluzce tydzień temu robione, czasem bardziej wychodzi brzusio, a czasem tak jak dzisiaj.
Zobacz załącznik 863879
A ja nie widzę zdjęć [emoji53]