reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Uważaj, żebym cię nie przegoniła [emoji23] u mnie przyjaciółka mówi, ale masz malutki brzusio- a ja, chyba wielki, a ona, ale to nie jest obraza, tylko komplement [emoji23]a jej No ok, ale przecież jest wielki [emoji23][emoji28][emoji8]
A mi siostra ciagle widzac na zdjeciach mowila, ze mam spory. Nawet jak przyjechala to mowila, ze spory, a na plazy jak wywalilam go na chwile golego, to powiedziala, ze ubrania mi go powiekszaja, bo goly duzo mniejszy [emoji23]

reklama
Mój 15 tydzień

Załączniki

• IMG_20180527_131413420.jpg
    IMG_20180527_131413420.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 170
Ja zaczęłam 17 tc i mam tylko lekko zaokrąglony i napięty brzuch na dole, tzn. wyczuwam powiększoną macicę.
Jak jestem w spodniach nic nie widać... ostatnio nawet mi ludzie mowili, że schudłam. Ile z Was na tym etapie nieanie jeszcze brzuszka?

Też nie mam jeszcze brzuszka. Wyglądam tylko jakbym się najadła tak mi wywala bebzonik. Jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to może pomyśleć, że się poprostu zaniedbałam.

Ja zaczęłam 17 tc i mam tylko lekko zaokrąglony i napięty brzuch na dole, tzn. wyczuwam powiększoną macicę.
Jak jestem w spodniach nic nie widać... ostatnio nawet mi ludzie mowili, że schudłam. Ile z Was na tym etapie nieanie jeszcze brzuszka?
Wiekszosc z nas, ktore maja te brzuchy giganty to druga lub kolejna ciaza, a wtedy brzuch szybciej wywala ;)

Ja naprawdę nie mogę uwierzyć w to że jest taka różnica między pierwsZa a druga ciąża. Ja taki brzuch z córka to miałam ok 25 tc. Na tym etapie jak teraz nic nie było widać ;) teraz jak założę luźna bluzkę lub sukienkę to też wyglądam jakbym przytyła. W obcisłych nie ma wątpliwości ;)

U mnie tez mało widac a nosze dwójkę :) mam wrażenie ze więcej mi piersi urosły niż brzuch. Pewnie jeszcze zatęsknię za tymi czasami ale chciałabym już wyglądać jak w ciąży a nie jakbym przytyła pare kilo. Wciąż nosze dżinsy I wszystkie przed ciążowe ubrania. A nie pardon, pare kiecek mi nie przeszło przez klatkę piersiowa ....:D

reklama
Dziewczyny, ja w 1 ciąży w 19tygodniu miałam płaski brzuch. NAwet nie jakbym sie najadła. Po prostu płaski [emoji28] Ale w 20 mnie już wysadziło, a w 22juz miałam ładny brzuszek [emoji3]

Nie wiem, moze zle fotki robię, ale ja nie mam wcale dużego brzucha [emoji28] jak ubiorę sukienkę odcinana lub luźna bluzkę to cos tam sie odznacza ale nie bardzo [emoji5] tylko, że ja lubię podkreślać, ze jestem w ciazy [emoji3]

Pokażcie te płaskie brzuszki, jest któraś w 17+3 lub podobnie i mam chudy brzuszek? Niech wklei [emoji2] będę podziwiać [emoji5][emoji6]

Do góry