reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

reklama
Dorotka może urządzimy wirtualny poród zbiorowy? Nie wykluczone, że się rozsypiemy w podobnych terminach, szczególnie, że pełnia coraz bliżej

u mnie widu i słychu i ................ nadal nic ehehhe nie ma się co podniecać, bóle skurcze czy czopy o niczym nie świadczą, jak widać na naszych przykładach, znajoma parę dni temu wysyłała mi sms pod wieczór, że nic się nie dzieje, a o 6.40 trzymała juz córe w ramionach

Dzisiaj byłam u lekarza...Powiedziała że małej się nie śpieszy i że pewnie w terminie nie urodzę....Pocieszyła mnie :((
Szyjka długa, mała daleko, skurczy brak,brzuch wysoko....
Wróciłam do domu smutna, no cóż trzeba się pogodzic z matka naturą....
Przed chwilką wyszłam z toalety i chyba się powoli zaczyna......:))
Może to czop może to już......!!!
Trzymajcie kciuki

pola pewnie masz racje ale ta niecierpliwosc :-p ja sama juz bym chciala ale coz pozostaje wszystko w rekach natury:-)
cos czuje ze dorotka moze nas wyprzedzic;-) u mnie rozwarcie gdzies od miesiaca 1 cm i glowka malego nisko ale skurczy jak na razie brak:dry: wiec czekam :-D

To mnie Ewa nie pocieszylaś...Ja sobie naiwna myślałam, że jak jest rozwarcie to już pójdzie, a tutaj TAAKIE wiadomości... :) Ale nic to. Ja mam dzisiaj "pałera" i rewelacyjny humorek, czego i Wam życzę!

Dziewczyny blagam i co teraz na trzy cztery?? zaczynamy nie prosze was !! Dorotka tak sie zarzekala ze nic jej nie ruszy a tu benc.... Ibi prosze bardzo tez takie skromne dziewczontklo i co do dziela !!!!!!! nie mi sie wierzyc nie chce ze Cynamonka juz wczoraj z nia gadalysmy i nic a nic sie nie zapowiadalo... a tu dzien przed terminem a teraz na Maje czas!!!:tak:

reklama
Ja jeszcze w "dwupaku" :-D :-D , na razie mnie nic nie rusza, obaczymy :confused:
Mam tak zaplanowane - we wtorek lub środę na KTG do szpitala, w zależności co się będzie działo to w czwartek 9-tego lub najpóźniej w poniedziałek 13-go do gin zobaczyć jak tam z rozwarciem :happy:.
Wczoraj kuzynka powiedziąła mi że też ponad miesiąc chodziła z 2 cm rozwarciem więc o niczym to nie świadczy :eek:.

Do góry